Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Přijel se podívat na posilu, ale klub na ni nemá. Navíc jej v Madridu okradli

Sport

  16:00
MADRID - Trenéra fotbalistů Tottenhamu Harryho Redknappa okradli v Madridu, kam se vydal sledovat případnou posilu Diega Forlána z Atlétika Madrid. Před čtvrtečním madridským derby ve čtvrtfinále Španělského poháru přišel anglický kouč cestou na stadion o peníze, kreditní karty a další cenné věci. "Bylo těžké soustředit se na utkání, když mě předtím okradli. Vybrali mi kapsy. Neuvěřitelný," postěžoval si Redknapp po návratu do Londýna.

Bolton - Tottenham (kouč hostí Redknapp). foto: Reuters

"Procházel jsem kolem stadionu a byla tam fantastická atmosféra. Koupil jsem si nějaké dobroty a najednou cítím, jak mě někdo tahá za kabát. Přede mnou na kolenou klečeli dva kluci a tahali mě za kalhoty. Říkám jim, ať nechají moje kalhoty na pokoji, snažil se je odstrčit a mezitím mi další vybrali kapsy. Bylo jich asi šest," popsal kouč své setkání s pouličními zloději.

"Říkal jsem, že si nejspíš dají nejlepší steak v té nejlepší restauraci, zatímco já a (asistent) Kevin Bond nemáme ani na sklenku vína," uvedl Redknapp. Úspěšně nedopadla ani jeho mise. Uruguayského kanonýra prý nemůže Tottenham zaplatit. "Forlán bere sto tisíc liber týdně, na to nemáme," řekl.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!