Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Sport

Skórovat na San Siru je neuvěřitelné, jako kluk jsem se na něj díval v televizi, prohlásil střelec Olayinka

Peter Olayinka se raduje z gólu. foto: Reuters

Milán - Úchvatný pocit prožil fotbalový útočník Peter Olayinka v úvodním duelu základní skupiny Ligy mistrů. Na milánském stadionu San Siro, který jako dítě sledoval v televizi, vstřelil v dresu Slavie gól, jenž nakonec stačil k nečekané remíze 1:1.
  7:07

„Vstřelit gól na San Siru je skvělý pocit. Jako kluk jsem se díval na San Siro v televizi, takže skórovat tady je neuvěřitelné. Mám z toho velkou radost,“ řekl novinářům Olayinka.

Skóre otevřel v 63. minutě, kdy za záda brankáře Handanoviče dorazil střelu Zeleného. Kvůli možnému ofsajdu prozkoumával situaci videorozhodčí, přestupek proti pravidlům však nezjistil. „Taky jsem si myslel, že to je možná ofsajd, ale naštěstí nebyl a pocítil jsem úlevu,“ prohlásil třiadvacetiletý Nigerijec.

Peter Olayinka se raduje z vedoucího gólu.

Slavia ztratila vedení ve 92. minutě, kdy Barella zařídil nerozhodný stav. „Cítili jsme, že bychom mohli vyhrát a získat tři body, což nám bohužel nevyšlo. Bod není špatný, ale máme smíšené pocity,“ konstatoval Olayinka.

Autor:

Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko
Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko

Zajistěte svému miminku to nejlepší hned od začátku s BEBELO® Milk 2, které je pečlivě vyvinuté pro harmonický růst a vývoj vašeho dítěte. Mléko...