Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

21:57
Fanoušek Slavík píše: Hašek ukázal skvělý cit pro střídání. Necid je Bůh!
68. minuta
Góóóóóól!!! Houslový koncert Necida pokračuje přihrávkou na Štajnera, který postrčil nalevo na úplně volného Pudila a je vyrovnáno. A Tehelné pole opět ztichlo.
67. minuta
A stejný scénář jako při prvním gólu. Vittek centroval, mladý Weiss však šanci pro ránu prováhal. Naštěstí pro Čechy. Grygeru dnešní zápas zatím nezastihl zrovna ve formě.
65. minuta
Češi zvýšili obrátky, Slováci je chytají jen za cenu faulů. Na hřiště přišel mladý útočník CSKA Moskva Tomáš Necid, jenž nahradil Jarolíma.
21:51
Na Tehelném poli to hučí jako ve vosím hnízdě. Jurko by měl radost, rekord v hlučnosti musel znovu padnout. Slovenští fanoušci bouří: "Ještě jeden, ještě jeden!" Pokud chátrající stadion ustojí peklo na tribunách, pak vydrží v Bratislavě navěky.
62. minuta
Místy komorní atmosféra na Tehelném poli se najednou změnila na pořádnou bouři. Češi měli po zblokované ráně Hübschmanna k dispozici další roh, opět z něj ale nic nevytěžili.
60. minuta
Ouuuu. Slováci vedou. Šesták po centru Vitteka ukazál českým hráčům, jak se zakončuje - 1:0. Nad Tatrami se blýská!
58. minuta
Na něj si naskočil Sivok, jeho hlavičku Mucha trochu podcenil, naštěstí pro něj skončila těsně vedle pravé tyče.
58. minuta
Baroš prohnal obranu Slovenska a Češi získali další roh.
55. minuta
Novopečený otec syna Patrika střídá Jana Kollera. Stopeři Slovenska si nyní oslavně plácli. Nebylo to předčasné?
21:43
Výsledky jedné ankety nejmenovaného serveru na Slovensku tvrdí, že Slováci by si do repre vzali z Čech 5 hráčů (Čech, Jankulovski, Grygera, Rosický a Koller). Češi by brali dva - Hamšík a Škrtel. Wennca
21:40
Na hřiště přijde Baroš.
21:41
Chce to trošku posílit v útoku. Nejlepší, podle mého, by bylo, aby teď Honzu doplnil Bari, aby byla útočná offensiva efektnější. A samozřejmě podpora zálohy, kde je opravdu vidět důraznost Plašila, nesmí chybět. Ale i další do toho dávají hodně. Jen tak dál kluci a 3 body budou naše !! Stále Věřím ! (tipuji, že ty 2 bychom tam Muchovi mohli šupnout :D), říká dambor, Ivan Hašek měl ale jiný názor
53. minuta
Pěkný Pudilův volej skončil jen v náruči Jána Muchy.
52. minuta
Další vizitka slovenské šikovnosti, Vittek si pohrál s Grygerou, Čech byl na místě.
21:37
Mářa věří, že fotbalisté napodobí hokejisty, kteří porazili Švédy: bude to skvělé zakončení vele uspěšného dne až vyhrajeme i dnes večer, i hokejová repre překvapila už se těšim až je rozdrtíme a začnou padat ty super gooooly!
49. minuta
S Weissovým rohem si česká obrana poradila.
48. minuta
Zabavník si zahrál na řezníka Witsela, naštěstí noha Jarolíma jeho skluz přežila bez následků.
46. minuta
Také druhou půli otevřel roh hostí, ovšem opět bez úspěchu.
46. minuta
Druhý poločas začíná, výkop mají domácí fotbalisté. Jdeme do toho. Aktivně se rozvičoval především Milan Baroš, kdy jej uvidíme na hřišti?