Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Sparťané, napravte reputaci. Kdy jindy, když ne dnes?

Sport

  16:49
V domácí soutěži inkasovali za dva zápasy pouze jednou, do předkol milionářské Ligy mistrů zase vstoupili velkolepým způsobem: Levadii Tallinn sestřelili v součtu obou utkání propastným rozdílem 8:1. „A teď chceme udělat další krok,“ shodují se sparťané před středeční odvetou (19:00, on-line na Lidovky.cz) v Malmö.

Hlavičkový souboj. Radoslav Kováč vs. Markus Rosenberg. foto: MAFRA - Michal Růžička

Švédského soupeře na domácí půdě porazili 4:2 a v roli favorita jsou i tentokrát.

Aby ne, vždyť pražský celek v současné době nemá – při vší úctě k fotbalistům Plzně – konkurenci. Mužstvo hraje pohledný fotbal, pod vedením charismatického kouče Lavičky neklopýtá.

Loni Sparta ztroskotala na Häckenu, letos může napravit reputaci. Na trávnících ale tentokrát stojí „jiní“ borci. Vyzrálejší, zkušenější a odhodlanější. Tak kdy jindy by měl tým z hlavního města uspět?

Od Sparty by se měly ostatní české kluby lecčemu přiučit. Pražané udrželi kostru týmu, který vybojoval titul. A rudí hoši si teď na sever Evropy přilétli pro další odměnu.

Snad bude chutnat sladce.

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...