Pondělí 27. května 2024, svátek má Valdemar
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Zavíráme krám, jsem spokojený, prohlásil o posilách Chelsea Mourinho

Sport

  12:57aktualizováno  13:10
LONDÝN - Příchodem Filipeho Luíse uzavřela anglická Chelsea letní posilování před novou sezonou. Trenér José Mourinho je podle svých slov s týmem spokojen a nehodlá už utrácet za nákup dalších fotbalistů. Na Stamford Bridge přišli vedle brazilského obránce Luíse i španělský útočník Diego Costa a záložník Cesc Fabregas a devatenáctiletý chorvatský talent Mario Pašalič.

Portugalský trenér José Mourinho foto: Reuters

"Dneska jsme zavřeli krám. Přestupní trh má otevřeno do 31. srpna a my končíme 19. července," prohlásil Mourinho podle BBC. "Klub odvedl vynikající práci. Nejen proto, koho jsme koupili, ale protože jsme to zvládli v takřka rekordním čase," dodal.

ČTĚTE VÍCE

O Chelsea se přitom spekulovalo, že má zájem i o několik dalších velkých jmen včetně záložníka mistrů světa Samiho Khediry z Realu Madrid či útočníka Monaka Radamela Falcaa. Mourinho už ale na další posily nečeká. "Získali jsme přesně to, co jsme potřebovali. Mužstvo se mi moc líbí a už se těším, až začne sezona," prohlásil kouč, jenž si do Londýna stáhl i belgického brankáře Thibauta Courtoise z hostování v Atléticu Madrid.

Autoři: ,

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...