Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

VIDEO Legendární kanonýr Van Nistelrooy v Praze unikal z pasti. I boxerovi

Sport

  7:59
PRAHA - Jednačtyřicetiletý Nizozemec Ruud van Nistelrooy platil za jednoho z nejobávanějších kanonýrů své doby. Na své dovednosti si nyní zavzpomínal v klipu domácí značky piva Heineken, která je oficiálním sponzorem Evropské fotbalové federace UEFA a Ligy mistrů.

Ruud van Nistelrooy při natáčení klipu pro Heineken v Praze. foto: Facebook Heineken

„Share The Drama“ (Sdílej drama) je heslo slavného pivovaru spojené s propagací nejsledovanější fotbalové ligy planety – Ligou mistrů.

Do kampaně se jako první zapojil slavný Brazilec Ronaldinho klipem pojmenovaným „The Wall“. 

Ten je točený ve stylu slavného filmu Blade Runner a inspirován jedním z jeho slavných gólů v dresu Barcelony. Ten vstřelil proti německého Werderu Brémy tak, že míč poslal pod vyskakujícími hráči ve zdi.

V dalším klipu je hlavní postavou nizozemský střelec Ruud van Nistelrooy. Jeho kousek je inspirován filmem Jason Bourne a autor 249 ligových v Nizozemí, Anglii, Španělsku a Německu jej natáčel v Praze u Národního divadla. V jednom z jeho protivníků pak lze poznat i tuzemskou legendu boxu a bojových sportů obecně Romana Kracíka.

Heineken nevyužil ve svých klipech je ofenzivní esa, v jednom z nich si zahrál ústřední postavu polský brankář a penaltový mág Jerzy Dudek.

Prodej bytu 2+kk 61 m, Benátky nad Jizerou
Prodej bytu 2+kk 61 m, Benátky nad Jizerou

Marie Krupičkové, Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II, okres Mladá Boleslav
4 390 000 Kč