Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Z Playboye mezi sportovce. Bývalá milenka Cristiana Ronalda koupila v Chile fotbalový klub

Sport

  14:12
Rancagua - Jihoamerická sportovní scéna hlásí poměrně netradiční záležitost. Hráči klubu Rancagua Sur, který působí až ve čtvrté nejvyšší soutěži v Chile, mají novou šéfku Daniellu Chavezovou. Fotbalové prostředí není někdejší tváři pánského časopisu Playboy cizí, v minulosti totiž randila s hvězdným Cristianem Ronaldem.

Chilská modelka Daniella Chavezová. foto: Webové stránky Miamidiario.com

Čtyřiatřicetiletá modelka zveřejnila radostnou zprávu na sociálních sítích: „Jsem opravdu šťastná, protože se jedná o klub z mého rodného města. Beru to jako výzvu. Již brzy budeme hrát první ligu, dáme do toho všechno,“ napsala.

Cristiano Ronaldo vstřelil branku z pokutového kopu a poslal Juve do vedení.
Chilská modelka Daniella Chavezová.

Členem trenérského štábu bude nově také Rodrigo Pérez, který má za sebou dvaatřicet startů v chilské reprezentaci. Hráči mají z obměněného vedení radost. „Je to dobrá zpráva a pro tým nový impulz. Snad nám to pomůže k postupu do vyšší soutěže,“ přeje si kapitán Javier Hernández. 

Somos de dónde no tenemos miedo a mostrarnos como somos @adinas.jewels

28. července 2020 v 23:55, příspěvek archivován: 10. srpna 2020 v 13:59

Chavezová není pro fotbalovou veřejnost úplně cizí postavou. Před pěti lety se proslavila románkem s Cristianem Ronaldem. S portugalskou ikonou měla údajně randit v době jeho vztahu s ruskou modelkou Irinou Shaykovou.

Ducha caliente un té y a la cama besos y Good Night

4. března 2020 v 1:00, příspěvek archivován: 10. srpna 2020 v 14:00

„Zprvu byl velice plachý. Miloval mě, ale schválně to nedával najevo. Já si chtěla splnit svůj sen, milovala jsem jeho tělo. Jeho lákal fakt, že ještě nikdy nebyl v posteli s Playmate,“ uvedla pyšná majitelka klubu Rancagua Sur, která je s třinácti miliony followery hvězdou Instagramu.  

Skladovací/výrobní prostory v Klášterci nad Ohří
Skladovací/výrobní prostory v Klášterci nad Ohří

Pražská, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, okres Chomutov
15 000 Kč/měsíc