Úterý 21. května 2024, svátek má Monika
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Hašek popřel zprávu o návratu k hokeji

Sport

  14:28aktualizováno  15:48
PARDUBICE - Dominik Hašek (44) se vrací k hokeji. Bude chytat v Pardubicích. Tahle zpráva rozvířila dnes po obědě zpravodajské servery. Ale sám Hašek v rozhovoru pro LN tyto informace popírá. "Nic a s nikým jsem nic nepodepisoval," tvrdí legendární gólman.

Dominik Hašek na tiskové konferenci po svém příletu do ČR. foto: ČTK

LN Probleskly zprávy, že budete v příští sezoně chytat za Pardubice?
K tomu můžu říct: nic a s nikým jsem nic nepodepisoval. To je jedna věc a druhá věc - dokončení práce pro Síň slávy českého hokeje je pro mě v příštích týdnech nejdůležitější věc.

LN Nedohodl jste si třeba něco jen ústně?
Nevím, proč tohle vzniklo. Že se bavím s lidmi od hokeje, to je běžné. Že jezdím do Pradubic jednou dvakrát za měsíc, to je také pravda. To ale neznamená, že jsem s někým někde něco dojednával.

LN Pardubický manažer Kusý zase naznačoval, že budete chytat v Rusku?
Ne. Samozřejmě lidé mě kontaktují. Bylo víc oddílů z české nejvyšší ligy, které se mnou v posledních týdnech hovořily, tam to ale končí. Říkám jim, že chci dodělat práci u síně hokeje a pokud udělám nějaké rozhodnutí, tak až to dokončím. Já si to chci jasně rozmyslet. Musím mít čistou hlavu. Teď se věnuji síny slávy, taky to není legrace. Musí to mít svoji uroveň, baví mě to a věnuju tomu dost času.

Co se objevilo o Haškově novém angažmá

Podle informací idnes.cz má hrdina olympijských her v Naganu a vítěz dvou Stanley Cupů v dresu Detroitu s Pardubicemi podepsanou smlouvu na příští sezonu.

Server informaci získal od člena dozorčí rady pardubického klubu Vladimíra Pittnera: "Podle mých informací to je hotová věc. Hašek by tady měl v příští sezoně hrát. Myslím, že to je pro pardubický hokej velká událost."

Autoři: ,

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...