Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

Odemkněte si Lidovky.cz jen za 49 Kč na 3 měsíce. S iDNES Premium získejte i vstupenky na MS v hokeji

Ilustrační obrázek foto: Profimedia.cz

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou. Čtenáři mohou získat předplatné na tři měsíce za pouhých 49 korun, čímž si odemknou veškerý obsah na serverech Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz, a zároveň se hned zapojit do soutěže o vstupenky na šampionát. Jen s prémiovým účtem lze soutěžit o exkluzivní přístup na zápasy českého týmu!
  6:00

Po omezenou dobu platnosti akční nabídky mohou čtenáři získat za pouhých 16 korun na měsíc veškeré výhody prémiového členství. A nabídka je široká.

S předplatným iDNES Premium mohou číst prémiové články na serverech Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz, získají všechny výhody v sekci benefity, jako jsou e-knihy a audioknihy zdarma, přístup k exkluzivním soutěžím o hodnotné ceny, přístupy k přednostnímu nákupu vstupenek a řadu dalších věcí.

Členství se dá využít také při právě probíhající velké soutěži iDNES.cz o vstupenky na mistrovství světa v hokeji. Jak soutěž probíhá? Od 3. do 16. května mohou čtenáři v náhodně vybraných článcích napříč rubrikami iDNES.cz najít symbol puku. Kliknutím puk „seberou“, a tím získají bod. Dvacet puků za den otevírá vstup do denního slosování, 300 puků = účast ve hře o finále.

Každý soutěžící bez omezení se může denně zapojit do hry o vstupenky na jedno vybrané utkání, členové iDNES Premium hrají o dva zápasy. A prémiová šance je rozšířena o exkluzivní zápasy, včetně všech vystoupení českého reprezentačního týmu.

Nakonec se bude soutěžit finálově i o dvě vstupenky na zápas o třetí místo a dvě vstupenky na finálový zápas MS v hokeji.

Autor: