Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jágr po prohře: Euforii jste udělali vy, novináři

Před tím zápasem si pročítal úryvky z bible. Jenže ani silná víra v Boha Jaromíru Jágrovi (39) v cestě za dalším zlatem nepomohla... Národní výběr v čele s českou hokejovou star odehraje zítra "pouze" utkání zklamaných. "Proto se ještě musíme sebrat," říká útočník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R. Pechoušek

14. 5. 2011 8:20
Chlapi s hokejkama -

hráli jste dobře, dělali jste nám radost a ta prohra se Švédy? - to přece ke sportu patří! Důstojně reprezentujete tuto již nedůstojnou zemi. Takže ode mne díky!

0 0
možnosti

J. Orlík

14. 5. 2011 8:07
Chování českých médií mi silně připomíná

polské hokejové komentátory: Polska przegrywa s Czechoslowaciou osem do zera. Nic neni ztracenego, minuta do konca spotkania.

Novináři sčítají zajíce před ukončením honu. A to se nemá. Když jsem se dozvěděl, že hrajeme s tre kronor, oblilo mě horko. Měl jsem tušení, že to projedeme. Na Čvédy neumíme. Loni to taky byla klika a bylo to o fous. Zkrátka a dobře, protivník byl včera výrazně lepší, přesnější, měl výtečný timing, Naši byli u každého puku druzí, to, co nás zdobilo celých sedm předchozích zápasů - včasné a přesné přihrávky a výtečná obrana, to se, tentokrát, nekonalo. Když jsem viděl to postavení našich na modré útočné lajně, šly na mě mdloby. Nic zabezpečeného. No, je to jen sport, naši předváděli sedm zápasů fakt krásný hokej. A tak se naskýtá otázka, zda je lepší skončit bronzový nebo bez medaile s tím, že je krásný hokej, nebo že je to taková, slovy Míry Bosáka, hokejová holomajzna, ale je to se zlatou plackou. A včíl mudrujte. Já se, radši, podívám na hezký hokej. Se zlatým koncem.

0 0
možnosti

K. Holub

13. 5. 2011 22:09
KLUCI DOBRÝ

UDĚLEJTE ZNOVU RUSÁKY A PRO MNĚ JSTE MISTŘI.

0 0
možnosti

J. Klíma

13. 5. 2011 21:43
Ten chlapec má pravdu

Ano ano Jarda má pravdu. Naprosto mě pokaždé vytáčí, když se vyhraje jeden, dva zápasy a media, reklamy a noviny jsou hned plné toho jak už jsme zlatí, jak každého smeteme. Ještě směšnější je to pak v případě naší tragické fotbalové nereprezentace. Je mi to líto jak to dopadlo ale i tak jsem jim vděčný, protože do toho šli srdcem a s čistou duší jako pravý sportovci. Ta hysterie kterou kolem toho vždy dělají media je nechutná. Společnost se bulvarizuje a stává se konzumní a blátivou.

0 0
možnosti

J. Vargulič

14. 5. 2011 7:45
Re: Ten chlapec má pravdu

Bývá to uměle vyvolaná euforie těch pupkáčů s půllitrem piva..

0 0
možnosti