Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Odreagování po těžké dřině. Jágr ukázal, jak se ‘paří‘ na Floridě

Sport

  6:00
FLORIDA - Dost bylo dřiny, je čas si povyrazit. Jaromír Jágr zveřejnil na svém facebookovém profilu video z diskotéky na Floridě, kam se šel rozptýlit po náročném tréninkovém drilu. A fanoušků se ptá: „Bylo disko lepší dříve, nebo teď?“

Český hokejový útočník Jaromír Jágr. foto:  Michal Šula, MAFRA

Hlava na hlavě, hudba na maximum a profesionální tanečnice rytmicky se svíjící na pódiu. 43letý útočník zvolil místo klidného relaxu po těžkém dnu večerní návštěvu floridské diskotéky.

„Je důležité si také někdy odpočinout, tak jsem si vyšel za písničkou,“ napsal Jágr na svůj Facebook. „Byl jsem zvědavý, jak se to (diskotéky) od mých mladých let změnily. A musím říct, že hodně.“

„Natočil jsem si to i proto, že zrovna hráli melodii, kterou si pouštíme v kabině po vítězném zápase,“ doplnil legendární hokejista a vyzval starší ročníky, aby porovnaly, jestli byly hudební kluby lepší v minulosti, nebo nyní.

Trénink, trénink...., ale je důležité si také někdy odpočinout :) tak jsem si vyšel za písničkou :))) byl jsem zvědavý, jak se to od mých mladých let změnilo :) a musim říci, že dost.... A tak jsem si to i natočit. A to i proto, že zrovna hráli " melodii " :) , kterou si na Floridě ( Panthers ) pouštime v kabině po vítězném zápase :) .... A otázka hlavně pro starší. Co myslíte? Bylo " disko" lepší dříve nebo teď ? :))))))

Posted by Jaromír Jágr on 21. červen 2015

Jágr je v Miami už přes týden a individuálně se připravuje na novou sezonu. Fanoušky v minulých dnech několikrát vyzval, aby stejně jako on jedli zdravě a snažili se zapracovat na životním stylu.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!