Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Příprava na revoluci

V kocovině po evropském šampionátu se začíná den ze dne měnit důraz na klíčová kritéria, podle nichž bude vybrán nový trenér fotbalové reprezentace. Jindy lhostejné svazové generalitě začíná najednou záležet na mínění fotbalové veřejnosti, kterou zatím reprezentují především názory v médiích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal 1

20. 6. 2008 14:21
Ze by strach, nebo mafie opet oblbuje lid?

To, ze starik Brückner konci se vi uz tak dlouho. Presto se az do vyrazeni naseho tymu z Euro o to nikdo nezajimal.

Ve Svycarsku se take dlouho vedelo, ze Köbi Kuhn konci - a ejhle od konce brezna je novy koutch znam - je jim OttmarHitzfeld - velice uspesny trener prednich fotbalovych klubu (Borusia Dortmund, Bayer Mnichov - 5x mistr Nemecka, 3x  vitez poharu, vitez ligy mistru, vitez svetoveho poharu, 2x vitez svycarske ligy s FCAarau a Grashoppers....).

A my, my se jen koukame. A z te nasi kotlinky nevidime dal nez na Sumavu. Anebo by cizi trener byl nebezpecim, ze by zas tak moc ty nase mafiany neposlouchal a ze by to moh nekde ve svete ty nase praktiky vyvetrat?

V kazdem pripade kvalitnich treneru je ve svete vic nez dost, jen se porozhlednout. V kazdem pripade vic nez doma a s daleko lepsim vysvedcenim jak ukazuje priklad Hitzfelda.

Zkratka zase jeden priklad te nasi ceske korupce, neschopnosti a zavirani oci a zametani pod koberec. FUJ!Rv

0 0
možnosti

Lahman

23. 6. 2008 8:19
Re: Ze by strach, nebo mafie opet oblbuje lid?

Hašek udělal dobře že nechce mít nic společného z bolševickým sajrajtem co vládne fotbalu. Mokrý, Košt´ál, Vacek a další bolšáni.

0 0
možnosti