Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

V nouzi pomáhají politici. KHL se zabydluje, ale je stále umělejší

Sport

  10:32
PRAHA - Ve středu jsme se dozvěděli, že Slovan Bratislava povede v novém ročníku KHL Vladimír Kýhos. O den později už to ale byl Miloš Říha. Snad definitivně, protože už zmíněná dohoda nedohoda s Kýhosem vyvolala kroutění hlavou, co se to u našich východních sousedů zase děje.

Hokejisté Slovanu Bratislava (ilustrační foto). foto: hcslovan.sk

Ještě před pár měsíci bylo téměř jisté, že Slovan bude kvůli velkým finančním problémům následovat některé další kluby, které to už v KHL z podobných důvodů zabalily, včetně Lva Praha. 

V červnu však přišel velký zvrat. Bratislavský celek na poslední chvíli sehnal významného partnera, a to i díky intervenci špiček slovenské a ruské politiky – premiéra Fica a prezidenta Putina.

Fanoušci belasých si mohou oddechnout, mimochodem byla by jich opravdu škoda, protože jsou věrní a skvěle fandí. Ale KHL se takovými kroky stává ještě umělejší soutěží. A to načne už svůj osmý ročník.  

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...