Středa 1. května 2024, Svátek práce
130 let

Lidovky.cz

06:03
Oba kapitáni Patrik Eliáš i Zdeno Chára se pozdravili u rozhodčích, zápas může začít. Češi hrají v bílém, Slováci v modré barvě.
06:00
důležité
Úvodní buly se blíží, napětí roste. Připravte si snídani, kafe a hlasivky. Jdeme na to!
05:49
Rozhodčími zápasu jsou hlavní Reiber (SUI) a Wattson (CAN), na čarách jim budou pomáhat Heyer (USA), Losier (CAN).
05:47
Rozbruslení je za námi, za pár minut nastoupí oba soupeři na led, Canada Hockey Place se příjemně plní. Česko-slovenský souboj táhne i v daleké Kanadě.
05:31
A je tu i první překvapení, na rozbruslení se objevil i ostrostřelec NY Rangers Marian Gáborík. Hala je již z poloviny zaplněna.
05:30
Dobré ráno všem sportovním fanouškům a hokejovým zvlášť. Již jen půlhodinka dělí české hokejisty od úvodního duelu v Canada Hockey Place v rámci 21. Zimních olympijských her. On-line přenosem vás provede sportovní redaktor Lidových novin Antonín Vavrda.

Nepřehlédněte

České republiky: Vokoun - T. Kaberle, Polák, Židlický, Hejda, Kuba, Kubina, Blaťák, Z. Michálek - Havlát, Plekanec, Eliáš - Jágr, Červenka, Čajánek - Erat, Krejčí, Fleischmann - M. Michálek, Vašíček, Rolinek Slovensko: Halák - Meszároš, Chára - Višňovský, Štrbák - Jurčina, Sekera - Baranka - Hossa , Demitra, Hossa - Gáborík, Stümpel, Pálffy - Bartečko, Šatan, Handzuš - Zedník, Radivojevič, Kopecký, Cibák.