Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Čeští mladíci: Musíme zapomenout

Krutou lekci dostali juniorští hokejoví reprezentanti v úvodním utkání na mistrovství světa do dvaceti let. V duelu s Kanadou inkasovali osm branek, ve všech herních činnostech proti zámořskému soupeři zaostali. Před dalším soubojem s týmem USA, se kterým se utkají v pondělí v 1:30 SEČ, je jim jasné, že se musí výrazně zlepšit a na úvodní debakl pokud možno rychle zapomenout.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel

27. 12. 2008 22:23
Kašlete na hokej. Koukejte na florbal!

Ubožáci! Končim se sledovánim hokeje!!! Na takové zoufalce nejsem zvedeavej! Raději budu koukat na florbal tam kluci bojujou jako lvi! A né jako párek starejch slepic! Děte do háje reperezentující neumětelové!

0 0
možnosti

lada2

27. 12. 2008 17:42
Konec?

konec Ceskeho hokeje? Stavame se prumernou hokejovou zemi jako Italie ci Anglie?

Mladi nechteji makat a neceho dosahnout?

0 0
možnosti

andy

27. 12. 2008 19:26
Re: Konec?

asi jo, navic kdyz si ctes ty komentare - oni si mysleli, ze to pujde do druhe tretiny nulove. Zapomeli, ze se hraje kazdou vterinu, a ne jen nekdy. Hokejovej rychlik nam utika, nasi kluci nejsou uz zdaleka tak pracoviti, navic korupce v domacim hokeji uz od zacku je neskutecna. Treneri berou obalky od rodicu, aby jejich synacek, kterej stoji za vyliz vis co, hral, a ti, kteri maji talent, ale ne prachy, sedi. A to je svata pravda. Pak dostanou narez na mezinarodnim turnaji, a kecaj blbosti jako ze se rozsypali po prvnim golu a tak. Ti blbeckove si snad mysli, ze maji jen oni pravo davat goly? Patent na hokej ted pevne drzi Kanada, jsou na tom nejlip ze vsech, protoze jsou ochotni se ucit a drit. Nasi jen tak dokazou zvanit.

0 0
možnosti