Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Zrodila se hvězda. Procházka protančil první kolo, ve druhém ale zastavil švýcarské hodinky

Sport

  3:59
Abú Zabí - Premiéra vyšla na jedničku. Český MMA zápasník Jiří Procházka debut v UFC zvládl, švýcarského soupeře Volkana Oezdemira knoaktuoval ve druhém kole.

Jiří Procházka uspává Volkana Oezdemira. foto: Instagram UFC

Bývalý šampion japonské prestižní organizace Rizin Jiří Procházka si připsal svou 27. profesionální výhru v kariéře. Ve svém debutu v zámořské UFC předvedl parádní výkon. S Oezdemirem, který si přezdívá „No Time“ a před duely vždy ukazuje na ruku a fiktivní hodinky, si od začátku vyměňovali tvrdé údery, v závěru první kola ubránil i soupeřův pokus o takedown. 

Vyrovnaný zápas se zlomil až na začátku druhého kola. Procházkovi se podařilo trefit high kick, kterým Švýcara omráčil a následnou kombinací údery ho dokázal uspat. 

Jiří Procházka slaví vítězství v UFC

Samotný duel však tak jednoznačný nebyl, Denisa, jak se Procházkovi přezdívá, inkasoval spousty tvrdých úderů, všechny ale bez větších potíží ustál, čímž svého soupeře dostal trochu z rovnováhy. 

Trochu zmatený pak byl i při vítězném rozhovoru. Ten se vzhledem k současné situaci konal online a Procházka až v polovině zjistil, že má stále v ústech chránič na zuby a tudíž mu zřejmě není moc rozumět. 

Samotný galavečer se konal v Abú Zabí bez diváků. V aréně byli přítomní jen pořadatelé, zdravotníci a novináři. 

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...