Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jandovi hrozí vyřazení z národního týmu

Skokanský úsek lyžařského svazu chce vítěze Světového poháru Jakuba Jandu vyřadit z národního týmu. Důvodem je fakt, že skokan dosud nepodepsal reprezentační smlouvu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

s Polska

23. 8. 2006 12:59
Kuba! Kolik?

Witej doma!

0 0
možnosti

MPC

23. 8. 2006 11:02
Jež

Franta Jež vrazil ze svýho do Jandy 2,5 mega v době, kdy Jandys skákal čtyřicátý místa. Tak co se divíte, že by to teď chtěl aspoň trošku dostat zpátky? Jo, prosím, Janda moc rozumu nepobral, ovšem to přece zhruba platí u většiny sportovců, ne? MPC

0 0
možnosti

neznalek

23. 8. 2006 9:56
lol

"Skokani si odhlasovali" - bylo by dobre upresnit, ze si to odhlasovalo vedeni useku skoku, tedy bafunari Skoda, Jozifek a spol. Sportovci na to pristoupili vicemene pod natlakem. Kdyz si totiz nekdo jiny krome Jandy postavi hlavu, v repre skoncil. Na internetu se obejvil dokonce dopis, ktery psal otec jednoho reprezentanta redaktorovi na fanouskovskych strankach. Zacinal slovy "Na syna se nezlobim" a vicemene omlouval jeho rozhodnuti nesmyslnou a urazejici repre smlouvu podepsat.

Take by bylo dobre poukazat na to, ze v civilizovanych zemich je naprosto bezne, ze sportovec ma cast reklamni plochy pro sebe. A vubec by ze strany novinaru neskodilo, kdyby prestali rozdmychavat ohen, a uverejnili clanek s objektivnimi fakty, at si ctenari udelaji obrazek sami. Opravdu nelze zjistit, jakou realnou marketingovou hodnotu Janda ma? Opravdu nejde udelat pruzkum v lyzarskych svazech ostatnich zemi, ktere maji uspesne skokany, o systemu pridelovani reklamnich ploch/vytezku z nich? Opravdu nejde zjistit, kolik penez do Useku skoku tece od danovych poplatniku a kolik od z reklamy, ze smluv na prenosy atd?

0 0
možnosti

jurek z Polska

23. 8. 2006 8:41
Janda...

serdecznie zapraszamy i witamy w POLSCE!!!!!!!! AHOJ

0 0
možnosti

Vendelín

23. 8. 2006 8:39
Světe div se

Historická událost : KAPŘI VYPOUŠTĚJÍ SVŮJ RYBNÍK !

0 0
možnosti

Exe

22. 8. 2006 22:40
Janda

To je ten šibal s klíny v botách? Prý mu nějak den ze dne zpevnily kotníky a už to není ono. Ať si ho vezmou Poláci, alespoň budou mít ostudu oni a ne my. Bajc si to uměl dát dohromady a raději zmizel.

0 0
možnosti

pierre

22. 8. 2006 22:04
tuhle bandu

přejmenovanejch komoušů a stbáků bych taky nereprezentoval... jestli něco umíš zdrhni.... ať si ten pseudokapitalismus budují svépomocí...

0 0
možnosti

Marek Dluhoš

22. 8. 2006 20:53
"skokani si odhlasovali"-tp znamená ti, kdo by to lik nevydělali a jedou v tom s papaláši, co jim slíbili iné kompenzace..

Už minulý rok bylo jasné, že se na Jandovi snaží namastit si kapsi byrokrati a všemožní státní úředníčci a nejlépe jemu i trenérovi dávat jen nějaký pevný plat a všechny prémie si rozdělovat sami, jako naše vláda..:-(:-/

Tenhle komunistický a přežilý systém jak ve svazu skokanů, tak i ve fotbalu by konečně měl někdo začít bourat..Jinak půjde náš sport do ještě hnusnějšího svrabu, jak jsme viděli přimistrovství světa ve fotbale..Rv;-€

0 0
možnosti

karel4336

22. 8. 2006 18:42
Přijmi jiné občanství

Tady musíš poslat nějaké všimné lidem/papalášům/jinak nemáš šanci.Vem jiné rezorty a je to jasné.

0 0
možnosti

fanda

22. 8. 2006 18:35
Úspěch se trestá.

V Absurdistánu s oficielním názvem Česká republika se každý úspěch trestá. Autorovi tohoto úspěchuje vždy nutno znepříjemnit život.

0 0
možnosti