Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

OBRAZEM: Krásná golfistka dobyla svět sociálních sítí. Na Instagramu má miliony sledujících

Kráska Paige Spiranacová je profesionální golfistkou foto: instagram.com/_paige.renee/

Obrazem
Sedmadvacetiletá profesionální golfistka Paige Renee Spiranacová více než sportovními úspěchy zaujala fanoušky svými křivkami. Ač její kariéra nebyla zrovna oslnivá, začala na sociální sítě vydávat videa s golfovými triky a radami a našla díru na trhu. Sledujících totiž začalo rychle přibývat, dnes jich má více než 2,9 milionu.
  7:08

Spiranacová se narodila v Coloradu, má ale chorvatské kořeny. Její otec byl bývalý profesionální fotbalista a matka baletka. Jako malá začala s gymnastikou a toužila po olympiádě. Tam se ovšem kvůli stavu svých vlasů stávala obětí šikany, posledním hřebíkem do její gymnasticé kariéry ovšem byla dvojnásobná zlomenina čéšky, která se jí přihodila ve dvanácti letech. 

Kráska Paige Spiranacová je profesionální golfistkou
Kráska Paige Spiranacová je profesionální golfistkou

Dnes sedmadvacetiletá blondýnka se proto rozhodla pro golf a po úspěšné juniorské kategorii se v roce 2015 stala profesionální golfistkou. V elitním golfu ale vydržela pouze rok. V golfu se jí totiž podařilo sehnat několik sponzorů, objevila se v několika časopisech včetně prestižního Sports Illustrated a dostala se tak díky tomu do podvědomí svých fanoušků.

Spiranacová začala o golfu psát, stala se tváří několika značek a počet fanoušků rapidně vzrostl. Stejně tak ale vzrostl i počet kritiků. Nelíbilo se jim, jak Spiranacová golf propagovala, zejména kvůli tomu, že se podle nich fotila v příliš sexy oblečení. 

Na Instagramu se jí ovšem nadmíru daří, v současnosti má přes 2,9 miliony sledujících a vlastní podcast.

Zobrazit celou fotogalerii

Prohlédněte si pohodlně všechny fotografie

Autor:

Rozdáváme hygienické pomůcky ZDARMA!
Rozdáváme hygienické pomůcky ZDARMA!

Hledáte udržitelnou a kvalitní hygienickou péči pro sebe i vaše miminko? Už dál nemusíte. Zapojte se do testování a vyzkoušejte produkty ECO by...