Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Prezident Barcelony okraden

Sport

  15:14
Barcelona - Jen tři dny poté, co zloději vykradli dům trenéra fotbalistů Barcelony, se stal terčem lupičů i prezident katalánského klubu Joan Laporta. Po středečním semifinále Ligy mistrů s Manchesterem United mu z kanceláře odnesli přenosný počítač.

Katalánci mají v závěru sezóny i nefotbalové starosti. foto: ČTK

"Je to velmi závažná věc. Využijeme všechny možné prostředky, abychom zloděje dopadli," řekl mluvčí klubu s tím, že Barcelona bude bedlivě sledovat i nejmenší využití informací, které laptop obsahoval. Podle agentury AP lupiče zachytily bezpečnostní kamery, když se po bezbrankové remíze s Manchesterem dostal oknem do kanceláře.

Krádež počítače však byla objevena až ve čtvrtek ráno a okamžitě nahlášena policii. Členové Barcelony se stali terčem zlodějů podruhé během krátké doby. V neděli noci byl vykraden dům trenéra Franka Rijkaarda, zatímco kouč s manželkou a synem spali v horním poschodí. Lupiči si odnesli několik drahých hodinek, šperky a nespecifikovaný obnos peněz.

Autor:

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...