Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Polka zápasila půlku utkání se zlomeným chodidlem, přesto jednohlasně vyhrála

Sport

  5:00
Tampa - Bývalá mistryně UFC slámové váhy Joanna Jedrzejczyková utrpěla v sobotu večer během zápasu proti Michelle Watersonové zlomeninu chodidla. Zápas ale nakonec polská bojovnice po verdiktu rozhodčích vyhrála. „Na začátku pátého kola jsem si řekla: ‚Dobře, s touto nohou opravdu kopat nemůžu.‘ Cítila jsem bolest, ale v zápalu boje jsem myslela na to, že se mi už nic horšího v zápasu stát nemůže,“ prohlásila po utkání.

Joanna Jedrzejczyková zvítězila v zápase UFC se zlomeným chodidlem. foto: Reprofoto

Podle vlastních slov si dvaatřicetiletá zápasnice zlomila chodidlo na přelomu druhého a třetího kola na akci UFC Night 161. Po výsledném rozhodnutí rozhodčích ale bývalá mistryně ve slamové váze ( do 52.2 kg) jednohlasně zvítězila.

„Na začátku pátého kola jsem si řekla: Dobře, s touhle nohou opravdu kopat nemůžu. Cítila jsem bolest, ale v zápalu boje jsem myslela na to, že se mi už nic horšího v zápasu stát nemůže. Stejně jsem věděla, že mi doktoři tu nohu dají dohromady,“ prohlásila statečně po utkání Jedrzejczyková.

Rodačka z Olštýna je tak zpátky na své cestě, kdy se chce znovu pokusit získat titul ve slámové váze, momentální držitelkou je Číňanka Weili Zhang, s níž už o zápase vyjednává.

Na celé utkání se můžete podívat zde:

„Zápas s Weili je teď pro mě prioritou. Už jsme měly pár setkání s jejími zástupci, kteří jsou na utkání natěšeni. Sami mi navrhli, ať se bojuje v Polsku. Chtěla bych, aby se to uskutečnilo na Národním stadionu v Polsku ve Varšavě před 60 tisíci diváky. Potřebuji jenom chvíli, aby se mi uzdravila noha, jinak jsem připravena jak nikdy jindy,“ říká odhodlaně Jedrzejczyková.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...