Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Ukážu vám nahou Steffi, slíbil Agassi zájemci za 75 tisíc korun

Sport

  14:30
TAIWAN - Velmi nečekanou nabídku vytasila na charitativní akci na Taiwanu bývalá tenisová jednička André Agassi. Tomu, kdo nabídne nejvíce, ukáže nahé foto své ženy, taktéž bývalé tenisové hvězdy - Steffi Grafové. "Zaplaťte 4 tisíce dolarů (75 tisíc korun)," řekl Agassi. Co výherce viděl, vědí však jen oni dva.

Steffi Grafová. foto: Reprofoto

Devítinásobný grandslamový vítěz dorazil s dalšími hvězdami bílého sportu na Taiwan kvůli svým charitativním aktivitám a exhibičnímu turnaji. Podepisování míčků, knih, plakatů. To byl hlavní účel jeho návštěvy.

Rok 2010 v obrazech

Ovšem nejspíše Agassimu přišlo, že stále může udělat pro úspěch své mise více. Proto na pódium vytáhl z kapsy mobilní telefon a zaplněnému sálu s vážnou tváří řekl: "Nabídněte 4000 dolarů (okolo 75 tisíc korun) a uvidíte fotku mé nahé ženy."

CO UKÁZAL AGASSI FANOUŠKOVI?

S nečekaným návrhem uspěl a výherce poté mohl nahlédnout do mobilu tenisové hvězdy. Co v něm ale viděl, ví jen on a čtyřicetiletý rodák z Nevady. A také sama Grafová. Pokud totiž dodržel Agassi slib, jeho žena (zůstala doma s dětmi) určitě nadšená nebyla.

Snad kvůli tomu nebude ohrožená podzimní návštěva hvězdného páru na tenisové exhibici v Česku...

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...