Lidovky.cz

SOUTĚŽ: Asijské kari podle šéfkuchaře Štifta

Jídlo

  7:00
Pestré jídlo asijských ulic zařadil do své kuchařky jeden z předních českých šéfkuchařů a specialistů na asijskou kuchyni Jiří Štift. Kuchařka Dobrého kari není nikdy dost se zaměřuje na "street food". Pod tímto pojmem v Thajsku, Singapuru nebo v Hongkongu dostanete chutné, originální, dobře a čerstvě uvařené jídlo. Soustřeďuje se většinou na jednoduché pokrmy, které doma snadno připraví i začátečník.

Dobrého kari není nikdy dost foto: Ikar

Přináší recepty na rolky, knedlíčky, koláčky a sataje, saláty, pikantní polévky, pokrmy z woku, jídla zvaná karí a přílohy jako indickou rýži, nudle, chleby, nány a parathy.

A jak můžete kuchařku získat? Stačí, když pošlete odpověď na otázku: V jaké restauraci (plus název hotelu) pracuje šéfkuchař Jiří Štift?

Odpovědi posílejte do čtvrtka 19.6.

Autor:
zpět na článek


© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters, AFP. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.