Diskuze
V Česku je nevraživost mezi šéfkuchaři obrovská, jen se o ní nemluví, říká majitel tří restaurací
Děkujeme za pochopení.
Když tohle čtu, tak bych se neopovážil do takové restaurace vstoupit. Tam už se vaření jídla zvrhlo v nějaké voodoo.... Každému říkám, pokud se chcete za rozumné peníze výborně najíst, běžte do Café Louvre. Tam rozhodně takového snoba nepotkáte.
Všude je profesionální NEVRAŽIVOST!!! Tomu se říká ZRAVÁ KONKURENCE. Tak jsme udělaní, a tak taky zůstaneme!!!
Pane Rybičko, synonymum nevraživosti je nenávist, hněv a zloba. Pokud si myslíte, že je to „zdravá konkurence", tak se mýlíte! Pokud jste tak udělaný Vy, tak byste s tím měl něco dělat, protože je to asociální jednání! Pokud chcete zůstat asociální psychopat, tak se s tím nedá nic dělat, ale mluvte sám za sebe a zůstaňte tak sám!!!
Je vidět v jakém blahobytu si tady žijeme, když se z obyčejného žvance dělá věda a skoro až umění. Jinde lidé nemají co do huby a tady se řeší, že se wasabi nemá míchat, ale jen potírat, aby otevřelo chuťové pohárky. Kam se hrabe zkažená římská říše.
Z. Vrba
Je otázka co je pořádná svíčková, ale aktuální restaurace, které ji umí uvařit jsou V Zátiší, Cafe Imperial, Next Door, Zlatá Husa a brněnský LaPavilion + mimo centrum třeba Kastrol. Otázka je, zda většina čtenářů v těchto podnicách někdy byla... Já je z valné části používám jako závodku / náhradní kancelář
Ta obrovská nevraživost v Česku je obecný jev, tedy není divu, že je mezi šéfkuchaři.
teď už má skoro všechno ... restauranty, elitní klientelu,...
/už mu zbývá jediné - zkrachovat