Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut
Těším se až si opět sednu na zahrádku restaurace Čestr v Praze. S jejich jídlem a perfektním pivem je mi tam děsně dobře. Naprosto dokonalé prostředí, které mě vždy dostává do kolen spolu s jídlem šéfkuchaře Davida Šaška je v restauraci na střeše malostranského hotelu Aria. Ten pohled na Pražský Hrad a kostel svatého Mikuláše vyrazí dech každému.
Radek Šubrt, šéfkuchař
Nejlepší zahrádka na posezení je Sokool a Amade. Sokool mám kousek od domu, kde bydlím a také tuto restauraci provozuji. Amade je v srdci Prahy a je neuvěřitelně hezká.
Pavel Maurer, vydavatel ročenky Grand Restaurant
Můj tip? To je romantický balkonek se stolečkem pouze pro dvě osoby v prvním patře malostranské restaurace U Patrona, kde je toto místo asi nejintimnější a přitom venkovní posezení u Karlova mostu na ztichlém Dražického náměstí.
Roman Paulus, šéfkuchař restaurace Alcron
Víte, že nevím. Hrozně dlouho jsem na žádné zahrádce nebyl, ani nevím, že je zase otevřeli. Líbí se mi na Vyšehradě, tam chodím moc rád. Jinak vám asi žádný tip nedám. U nás v hotelu máme také terasu, sice je ve vnitrobloku a nenabízí takový výhled jako je třeba z Vyšehradu, ale příjemné posezení tu je.