Pondělí 25. září 2023, svátek má Zlata
schránka
Předplatit Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Pražský kulinářský institut
DAVID: Školy vaření. Jak nenaletět, kterou si vybrat a na co si dát pozor
Doporučujeme
Rohlík.cz začal prodávat jídlo podle receptů Romana Vaňka
PUNČOCHÁŘ: Díky za vše. Proč odcházím z restaurace Grand Cru
Netradiční publikace představuje Wericha jako milovníka jídla
KUNC: Citron středověku. Verjus se používal k léčbě i při vaření
Kuchařky a zdravý životní styl. Jaké knihy táhnou?
VANĚK: Kuchařka pro chudé? Lenost, arogance a pokrytectví úředníků nezná mezí
Kuchařka pro chudé z dílny ministerstva? Podle expertů jde o amatérismus plný nezdravých a drahých jídel
Doporučujeme
Gastroturistika v Čechách aneb proč si dělat rezervaci do restaurací
Kuchařku jako dárek pod stromeček? Vybrali jsme 10 nejlepších
SOUTĚŽ: Vyhrajte Jednoduše & dokonale – Kuře, novou kuchařku Romana Vaňka
Kuřecího masa se sní na světě nejvíce. Je dostupné a máme na výběr, říká Vaněk
Rozhovor
Roman Vaněk odchází ze Streamu. Následuje šéfproducenta, který skončil před několika dny
Exkluzivně
SLÁDEK: Čerstvý chmel je jen jednou ročně. Pojďme slavit pivo z čerstvého chmelu
SLÁDEK: V hospodě může pivo chutnat jako v pivovaru
PUNČOCHÁŘ: Hubneme do plavek, abychom si mohli na koupališti pochutnat na smažáku?
KONHEFR: Hygiena na trzích? Někdy to je přes čáru
SOMELIÉR: Může být víno z krabice kvalitní?
Seriál
SOMELIÉR: Jarní osvěžení. Jaká vína si vybrat?
KONHEFR: Food festivaly každý týden? V Česku už jde pouze o byznys
KONHEFR: Tradice versus konvence. Víme co jíme, ale víme, co pijeme?
PUNČOCHÁŘ: Ravioli plněné horkým olivovým olejem? Exploze chutí
SOMELIÉR: Novela zákona o vínech? Možná se konečně budeme zajímat o to, co pijeme
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Stravování personálu v restauracích? Kaviár to rozhodně není
Seriál
KOKO: Zapoměňte na chvíli na vývar. Obohaťte jídelníček o pasty do polévek
SOMELIÉR: Přemrzlé hrozny? Ledové víno je delikatesa
Velká i outdoorová. Jakou kuchařku vybrat pod stromeček?
Knedlíky, bramboráky i lilek. Co si rozhodně nedávat v restauraci?
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Nejhorší je koupit na Vánoce starou rybu. Koukejte na oči
Recept
SOUTĚŽ: Velká kuchařka Čech a Moravy. Vyhrajte novou knihu Romana Vaňka
SOMELIÉR: Svatomartinské víno vs. Beaujolais nouveau
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Že by se kuchtíkům blýskalo na lepší časy?
KOKO: Chcete hodit práci za hlavu a jít prodávat na trhy? Není to tak snadné
Doporučujeme
SOMELIÉR: Burčák nikdy nekupujte ve stáncích u silnice
KOKO: Lesk a bída foodblogerů. Může vás psaní blogu uživit?
KONHEFR: Špatnou kávu se musíme naučit vracet. Jde i o naše zdraví
předchozí
1
2
3
4
5
další
Témata:
APEK
,
Burčák
,
bylinky
,
Čechy
,
espresso
,
Evropská unie
,
Francie
,
Heston Blumenthal
,
Josef II.
,
kuchařská kniha
,
Láďa Hruška
,
Linda Rybová
,
Neoluxor
,
olivový olej
,
Pivo
,
Robert Geisler
,
TV Nova
,
Ukrajina
,
Veronika Kokešová
,
vývar
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení