Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
espresso
Turka si dnes dávám už jen z nostalgie, říká spoluzakladatel kavárenského řetězce The Miners
Za kávu v Praze si připlatíte. Espresso je o pětinu dražší než ve Varšavě
Zvýšení cholesterolu hrozí hlavně u mužů, kteří pijí espresso, ukázala studie
Barevné lampiony a papírové květy. Chtěl jsem kus Vietnamu přenést do Prahy, říká oceňovaný šéfkuchař
Rozhovor
Z lógru jsou schopni vyrábět i elektriku, vysvětluje majitel šumperské Pikoly. Stylová kavárna smýšlí ekologicky
Premium
Doporučujeme
Neznalí jsme vstoupili do světa pražení kávy a pečení chleba současně, to bylo šílenství, říká kavárník
Rozhovor
Spanilá jízda. Kluci z Eggo Food Trucku povýšili vejce na delikatesu
Rozhovor
Nejlevnější espresso mají v Plzni, nejdražší v Praze, ukázal průzkum tuzemských podniků
Posedlost pelotonu kávou. Kreuziger: Začínal jsem na čtyřech espressech denně
Slow coffee. Špatná pověst francouzské kávy se vylepšuje
Jednou provždy. Káva nemá být kyselá, říká jeden z nejlepších baristů
Rozhovor
Káva je jako ovoce, nejlepší je čerstvě pražená, říká majitel pražírny
Starbucks si troufá: otvírá v Itálii, zemi espressa. ‚McDonald‘s nám stačí’
Na vlastní nebezpečí. V Austrálii prodávají kávu 80krát silnější než běžné espresso
KONHEFR: Špatnou kávu se musíme naučit vracet. Jde i o naše zdraví
Kávu kupujte v malém balení a spotřebujte ji do týdne, radí odbornice
Rozhovor
5 nejhorších věcí, kterými Češi ničí kávu
Doporučujeme
Věčný problém s espressem. Češi si dál objednávají 'piccolo', povzdechla si baristka
Rozhovor
Jak připravit lahodné espresso doma? Podívejte se
Jak doma připravit dobré espresso podle kávové specialistky?
'Turek' není horší než presso, tvrdí odborníci
Ve Vídni na 'preso' zapomeňte. Kam zajít?
Dobrou kávu si můžete uvařit i doma. Několik pravidel přípravy
Pravidla dobré kávy
Kafe v ceně oběda. Za co všechno jsme ochotni platit?
Kafe v ceně oběda
Malé české píkolo
I v kavárně lze kávu pokazit. Jak poznat, že je připravená správně?
Kam zajít na dobrou kávu?
Kam zajít na dobrou kávu?
Příliš drahá past na turisty
Meleme, meleme kávu...
Milovníci espressa mají akademii
Cappuccino a macchiato
Naučte se vařit kávu
Vášeň v zrnku kávy
předchozí
1
2
další
Témata:
Aquaphor
,
Bratislava
,
Brno
,
CNN
,
Cyklistika
,
Česko
,
dům
,
Itálie
,
Jan Punčochář
,
kultura
,
Liberecký kraj
,
Magazín | 21.01.2011
,
máslo
,
McDonald's
,
Mexiko
,
Orientace / pracovna | 03.07.2010
,
Relax | 07.02.2009
,
Roman Vaněk
,
sirup
,
víno
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení