Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Pražský kulinářský institut
PUNČOCHÁŘ: Dobrý salát, to je umění a není jen pro holky
Seriál
SOMELIÉR: Bílé, nebo červené? Jak si vybrat víno k houbám?
KOKO: Hamburger je mrtev. Utrpěl umučeným karbanátkem s prefabrikovanou houskou
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: I šéfkuchař masožravec musí umět připravit jídlo vegetariánovi
SOMELIÉR: Manuál na dovolenou aneb jaké víno ochutnat v Itálii či Chorvatsku?
PUNČOCHÁŘ: Restaurace si otevírají lidé, kteří mají peníze, ale neumí nic
SOMELIÉR: Šumivé víno do koktejlu? Lepší než byste čekali
PUNČOCHÁŘ: Proč nemůžeme jíst na food festivalech z talířů?
Moje nová kuchařka? Psal jsem ji na přání čtenářů, říká Vaněk
Rozhovor
PUNČOCHÁŘ: Všichni se zajímají o jídlo. Dobrý kuchař je ale nedostatkové zboží
Seriál
SOMELIÉR: Motání sklenkou a mudrování aneb Jak degustovat víno
PUNČOCHÁŘ: Pražská gastronomická scéna dostává na zadek
Doporučujeme
SOMELIÉR: Jak degustovat aneb Příručka pro začátečníka díl první
PIVNÍ SOMELIÉR: Vícestupňový březňák. Co nás čeká na pípách o Velikonocích
PUNČOCHÁŘ: Přát někomu michelinskou hvězdu? To se v Česku nenosí
Seriál
SOMELIÉR: Drahé víno v supermarketu? Vyhněte se mu obloukem
PIVNÍ SOMELIÉR: Čekání na víkend a jak přežít gastro masakr v pivnici
PUNČOCHÁŘ: Píšu, protože mě to baví. Reklamu nedělám nikomu
SOMELIÉR: Drahé víno nemusí být lepší. Záleží na tom, co vám chutná
PIVNÍ SOMELIÉR: Zkvalitňování pivní kultury v Čechách? Logický důsledek ‚převínění‘
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Kvalitní zvěřinu v Česku nekoupíte. Vše putuje do zahraničí
Seriál
SOMELIÉR: Silvestrovská chuť levného luxusu, zapomeňte na prosecco
Seriál
Nezdravé jídlo neexistuje, říká kuchař Vaněk k varování lékařů před uzeninami
Rozhovor
SOMELIÉR: Pozdní sběr za stokorunu? Sotva
Seriál
Jak se dělá máslo i kam se vydat v Praze za jídlem. Vaněk vydal dvě knihy
Jak vypadají historické jídelní lístky? Výstava zaplní Dům U zlatého prstenu
PUNČOCHÁŘ: Lanýže za každou cenu. Jak si čeští šéfkuchaři usnadňují práci?
SOMELIÉR: Víno s chutí severního vánku? Blbost
PUNČOCHÁŘ: Michelinská restaurace nemusí být snobárna
Seriál
ZAHÁLKA:Poznat maso a jak uvařit vývar. Na školách se kuchaři neučí základy
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: Vadí vám stereotyp restaurací? Můžete si za to sami
Seriál
ZAHÁLKA: Dlouhá pracovní doba, žádná dovolená. Být kuchařem je především dřina
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Alkohol za volantem? České gastronomii by to mohlo pomoct
Seriál
ZAHÁLKA: Návrat ke kořenům. Instantní polévka nestačí, nejsme chodící popelnice
Doporučujeme
SOMELIÉR: Lambrusco za 60 korun? Dobrá šumivá vína pod stovku nekoupíte
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Sůl, éčka a nulová kvalita. Negrilujte předem marinované maso
Seriál
předchozí
1
2
3
4
5
další
Témata:
Heston Blumenthal
,
hokej
,
hřbet
,
Chicago
,
koktejl
,
Müller Thurgau
,
Nadační fond
,
Nápoje
,
oblouk
,
pivovar
,
polévka
,
práce
,
Příbor
,
Rakousko
,
vinařství
,
vůně
,
závod
,
zvěřina
,
Zvěřina
,
Životopis
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení