Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Pražský kulinářský institut
Jak připravit velikonoční nádivku? Poradí Roman Vaněk
Doporučujeme
Omlouváme se, kaje se Albert za předražené maso napíchané vodou
Doporučujeme
Vaněk: Místo masa prodávají vodu. Chceme být levní, hájí se Albert
Doporučujeme
České kuchařky soutěží. Která z nich se prosadí ve světě?
Česká kuchyně může být i zdravá, píše Ital v kuchyni
Hrnce z 'předváděček': zázračné dno či titanový nástřik chybí
Zapojte selský rozum a nekupujte šmejdy, říká Roman Vaněk
On-line rozhovor
Co děláme v kuchyni špatně? Ptejte se Romana Vaňka
Bizarnosti na talíři: stoleté vejce či Plumlovský řízek
Doporučujeme
Knedlíky v trojobalu? Matkám by měli vzít občanku, říká Vaněk
Rozhovor
Zahrádky lákají k posezení. Kam nejraději chodí šéfkuchaři?
Doporučujeme
Staromák zaplavily ústřice, otevíralo se i ochutnávalo
Mořské pokrmy si Češi oblíbili, milují krevety
Kuchařské kurzy letí. Nejvíce sushi a steaky
Čaj je víc než lék. Ukáže to škola čaje v Praze
Hody ve splněném snu kuchařského mistra
Recenze
Morkové řezy. Zkuste, jak nejlépe chutná Praha
Praha byla gastronomický ráj. Tradici má obnovit soutěž
Víno podle předplatného
Tradiční zabijačky si můžete objednat on-line na klíč
Zabijačka: sní se všechno
Kurzy netradiční gastronomie: molekuly, hejbejte se
Molekuly, hejbejte se
Nejrychlejším otvíračem ústřic se stal Václav Frič z Prahy
Za minutu a půl dvacet ústřic. Kuchaři budou závodit v jejich otevírání
Dvacet ústřic za minutu a půl
„Sandtnerka“ je pořád k mání
Znalci gastronomie nedají dopustit na českou kuchyni
Naučte se vařit od profíků
Naučte se vařit od profíků
POSLEDNÍ VEČEŘE
Cukrář byl vždy v kuchyni alchymistou, říká rakouský šéfcukrář
Naučte se stolovat... Číšník servíruje a sklízí zprava
Nejlepší irská snídaně je tucet čerstvých ústřic a sklenice guinnessu
Nemusíte škudlit. Stačí vařit chytře
Nemusíte škudlit. Stačí vařit chytře
předchozí
1
2
3
4
5
další
Témata:
Austrálie
,
Brazílie
,
Česká kuchyně
,
Denis Martin
,
Evropa
,
Gourmet tipy
,
Jihlava
,
kuchařská kniha
,
Lastura
,
Magazín | 30.04.2009
,
Německo
,
Nový Zéland
,
Paříž
,
Pražská informační služba
,
Pražský hrad
,
Relax | 17.10.2009
,
Relax gourmet | 10.10.2009
,
Tomio Okamura
,
TV Nova
,
Ústřice
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení