Úterý 28. března 2023, svátek má Soňa
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Ústřice
Je libo humra nebo ústřice? Nejraději mám vývar se zelím a vepřovým, říká michelinský šéfkuchař
Premium
Rozhovor
Co se stalo, když jsem v Thajsku ochutnal embryo kuřete? Popisovat se mi to nechce, směje se šéfkuchař
Rozhovor
Čerstvou ústřici poznáte snadno. Voní a je plná vody, říká šéfkuchař
Ústřice, koláče i šumivá vína. Francouzský trh na Kampě přichystal novinky
Italové v kuchyni. Jak si doma připravit uzené ústřice?
Je fajn, že se o jídle mluví. Ale dělat z něj příliš velkou vědu je zbytečné, říká šéfkuchař
Máme ji v genech. Svíčková nad ústřicemi stále vítězí, říká Maurerová
Rozhovor
Ať lidi vědí, co jsem zač, říká vyhlášený šéfkuchař z Olomouce Přemek Forejt
V newyorském Brooklynu bude ráj ústřic, které budou čistit vodu
Ve Francii začínají prodávat ústřice i v automatech
Vypravte se do Bretaně. Čerstvé ústřice si dáte třeba u majáku
Pivo a ústřice? To je výzva, ale možné je všechno, říká šéfkuchař Nosek
Restaurace s ústřicemi v zemi bez moře? Rozhodně ano, říká chovatel ústřic
Rozhovor
Mistrovství v otevírání ústřic zahájilo v Praze velikonoční trhy
Zdravé chipsy? Z kokosových ořechů, ústřic, mořských řas a bez tuku
Invaze mořských šneků. Francouzi chtějí z 'parazita' vytvořit lahůdku
Staromák zaplavily ústřice, otevíralo se i ochutnávalo
Čerstvé ústřice v akci. Jak na ně?
Mořské pokrmy si Češi oblíbili, milují krevety
Ústřice: vychutnat, nežvýkat! Dva recepty
K Velikonocům patří jarní suroviny, v Praze ústřice
Ve Francii dopadli největšího zloděje ústřic, nakradl jich 14 a půl tuny
Majáky, ústřice, máslo a cider
Sezona mušlí začíná. Připravte si je na víně, možná najdete i perlu
Možná najdete i perlu
Labužníci v zahradách Hradu ochutnali ústřice, křepelku i vyzrálé hovězí
Ropná havárie v Mexickém zálivu má první oběť. A budou další
Nejrychlejším otvíračem ústřic se stal Václav Frič z Prahy
Za minutu a půl dvacet ústřic. Kuchaři budou závodit v jejich otevírání
Dvacet ústřic za minutu a půl
V alžbětinském divadle se místo popcornu zobaly ústřice
Nejlepší irská snídaně je tucet čerstvých ústřic a sklenice guinnessu
Odpudivá pochoutka
Nejlepší ústřice jsou z Tichého oceánu
TALK OF THE TOWN
Chodím si dát na stojáka ústřice
předchozí
1
2
další
Témata:
Auguste
,
Austrálie
,
Biskajský záliv
,
cibule šalotka
,
Česká kuchyně
,
embryo
,
Henry Hudson
,
Itálie
,
Karel Hynek
,
Londýn
,
maso
,
pláž
,
Popcorn
,
potravina
,
Praha
,
Pražský kulinářský institut
,
ropa
,
Staroměstské náměstí
,
The Globe
,
Videorecept
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA,, a., s., zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení