schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Hlavní chod
Brambory v hlavní roli. Jak je připravit se zakysanou smetanou, radí Pavel Drdel
Recept
Prasata v dece, chobotnice i nakládaná ovčí hlava. Svátky obžerství se blíží, co všechno se jí v Evropě?
Premium
Doporučujeme
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Sedláčka: k večeři si dáváme dušené slávky se zeleninou
Premium
Recept
Láska prochází žaludkem. Kam vzít partnerku na valentýnskou večeři?
Chobotnice, šneci, ale i candát. Do které restaurace zajít na vánoční večeři?
Bistro Milada: Neotřelé chuťové kombinace, ale nesmyslné ceny za víno a vodu
Bez lepku. V italské trattorii Alriso vědí, jak na to
Český studentský film Hlavní chod uspěl v soutěži v USA
Kabaret Špaček spasí profesionálové
Recenze
Vila Primavesi nabízí nadprůměrné jídlo i výhled
Recenze
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu