Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Jídlo

Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Sedláčka: k večeři si dáváme dušené slávky se zeleninou


Lukáš Sedláček | foto: Aramark

Premium Recept
Chtěli byste na Štědrý den večeřet jako šéfkuchaři? Není nic jednoduššího než se začíst do receptů těch nejlepších. „Na Štědrý den k obědu si dopřáváme plody moře. Je to naše každoroční rodinná tradice,“ říká šéfkuchař Lukáš Sedláček.

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit

„Připravujeme ústřice se šalotkovým vinegretem, slávky s kořenovou zeleninou a Martini, krevety s koňakem a k tomu pochopitelně kvalitní bílé suché víno. Večeře už se pak nese v tradičním duchu,“ vyjmenovává šéfkuchař. 

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se