schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
ion
Kolik chutí vlastně máme? Citlivost na salmiak nás má chránit před otravou, Seveřané se jím ale cpou po kilech
Premium
Zeptali jsme se vědců: Jak funguje soda a ocet při změkčování vody?
Zeptali jsme se vědců: Jak vzniká srdeční pulz a jakou roli při tom hrají jednotlivé ionty?
Zeptali jsme se vědců: Co je způsobuje v potoce rezavé povlaky?
Vědci nalezli způsob levnější produkce materiálu pro diagnostiku
Zeptali jsme se vědců: Jak a proč využívají některé bakterie mangan?
Zeptali jsme se vědců: Proč se ethanol při smíchávání s vodou zahřívá?
Zeptali jsme se vědců: Jak vznikají slzy? A pláčou zvířata?
Morálku jde jednoduše ovlivnit. Dokáže ji 'vypnout' kus magnetu
Zázračná voda a sůl
Baterie opravdu rychlonabíjecí
Baterie opravdu rychlonabíjecí
Místo zkumavky obrazce v počítači
Čech si hraje s kameny života
Ještě nabitější úhoř
Ještě nabitější úhoř
Slibný lék láká ke zneužití
Dlaždiči periodické tabulky
Senzor kyselosti objeven
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu