Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Italská kuchyně
Italská srolovaná pečínka. Jak na porchettu, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Češi cpou mouku do všeho, přitom to není nutné. Použijte místo ní brambory, radí šéfkuchař
Rozhovor
Neexistuje zákusek, který chutná všem. Zaměřila jsem se ale na méně cukru a lepku, to je cesta, říká cukrářka
Rozhovor
Na talíři vždycky musí něco křupat, jinak je to nuda, říká šéfkuchař Oldřich Holec
Premium
Rozhovor
Tandem pizza–pasta je klišé. Bohatství italské kuchyně reprezentují spíše kopce zeleniny
Za Italem do Horoměřic. Znalci míří za Davidem Lagomarsinem
Italská kuchyně? Při vaření bych se neobešel bez másla a smetany, říká šéfkuchař
Nejlepší italská kuchyně? Přinášíme deset tipů, kam vyrazit
Vaše smysly ožijí v italské zahradě v Braníku
Recenze
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu