schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
jitrnice
Od čumáčku po ocásek. Jak zužitkovat celého pašíka aneb velký zabijačkový průvodce
Premium
Candát a rizoto z krup. Jak na jednoduchý oběd, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Vášně kolem guláše: jak na ten zabijačkový podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Jitrnice bez zabijačky. Nebojte se nahradit buchtu obyčejnou houskou, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
Zabijačka v malém. Jak na jitrnici podle Jana Punčocháře
Recept
Zabijačka v Praze. Prase přivezeme zabité, ale jinak je vše jako na vesnici, říká šéfkuchař
Rozhovor
Chvála české kuchyně. Jak to bylo se zabijačkami?
PUNČOCHÁŘ: Podzim, ideální doba na tradiční zabíjačkové hody
Borovanský mlýn provoní jitrnice. Kam o víkendu?
Poslední víkend v září: jablka, švestky a jitrnice
Pražané ochutnali na náměstí jitrnice i jelita. Zapíjelo se slivovicí
Jak se dělá (nejen) česká zabijačka? Huspeninu zvládne každý
Jak se dělá (nejen) česká zabijačka
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu