schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Roman Paulus
Co vám uniklo: vykradená ODS, boj o letiště i Ransdorf slavící, spící
Doporučujeme
Pasta fresca. Jak na domácí ravioly poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Na Pražském hradě začíná Prague Food Festival
Zelený a bílý chřest, co s ním? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Co vykouzlíte z obyčejné pažitky? Poradí Roman Paulus
Máslové guacamole. Dejte si zelenou salsu z avokáda, radí Paulus
Doporučujeme
Zkuste si připravit jehněčí kolínko, radí Roman Paulus
Medvědí síla. Zkuste rizoto s čerstvým česnekem, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Jehněčí a kůzlečí si dopřejeme jen svátečně. Jatka jsou v Česku jedna
Udělejte si ravioly s hovězí oháňkou. Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Začíná chřestová sezona. Přinášíme pět receptů
Recept
Mušle svatého Jakuba. Jak na ně? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Nejlepší mozzarella je buvolí, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Restaurace Beccherie, kde se zrodilo tiramisu, končí
Co vám uniklo: osud letu MH 370 i Íránec s 'informacemi' o unesených Češkách
Jak na sójové recepty? Použijte tradiční asijské postupy, radí Paulus
Doporučujeme
Co vám uniklo: průvan na ministerstvech i krymské ano Putinovi
Doporučujeme
Návykové tiramisu. Roman Paulus poradí, jak na něj
Doporučujeme
Jak se vaří v Alcronu? Podívejte se do michelinské kuchyně
Jak na poctivý hamburger? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Co vám uniklo: válečné (ne)ultimátum a obvinění svědka proti Rittigovi
Doporučujeme
Koprovka? Jedině s loupanou plecí, radí Paulus
Recept
Připravte si foie gras. Zkuste kombinaci s bažantem, radí Paulus
Doporučujeme
Jak na jarní detox? Zkuste medvědí česnek nebo polévky
Recept
Palačinkové variace. Jak na ně? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Barvy chutě i soli. Zkuste salát ze slanečků, radí Roman Paulus
Doporučujeme
S boloňským ragú i cuketou. Zkuste domácí lasagně
Recept
Filmová inspirace. Se šípkovou, nebo se zelím? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Bílý, nebo hnědý. Jak je to s cukrem? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Jak připravit rychlý stroganoff? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Na indonéskou svíčkovou stačí zbytky, radí šéfkuchař Roman Paulus
Doporučujeme
Smetana na vidličku. To je panna cotta podle Romana Pauluse
Recept
Tradiční Vánoce. Houbový kuba od Romana Pauluse
Recept
Jak připravit polský bigos? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Nejlepší restaurace: zabodoval Alcron s michelinskou hvězdou
Seriál
Nejlepší dárky pro gastronauty? Kupte pod stromeček kuchařku
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu