Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Ekonomika

Český PUB ve Valencii: Bernard láká nejen Španěly na smažák nebo knedlo vepřo zelo


Nezájmu se bát nemusí. Česká hospoda ve Španělsku otevřela uprostřed covidové pandemie, hned si ale získala sympatie mnoha místních i cizinců. | foto: Bernard Pub Valencia

Premium
Je libo knedlo vepřo zelo nebo smažený sýr a k tomu ryzí český ležák? Taková otázka zní ve španělské Valencii, kousek od pobřeží Středozemního moře, už skoro dva měsíce. A stále častěji se ozývá odpověď – jasně, sem s nimi. Covid necovid, na konci listopadu tam čtyřiačtyřicetiletý Čech David Franke otevřel restauraci, součást franšízového konceptu českého Rodinného pivovaru Bernard.

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit

Je libo knedlo vepřo zelo nebo smažený sýr a k tomu ryzí český ležák? Taková otázka zní ve španělské Valencii, kousek od pobřeží Středozemního moře, už skoro dva měsíce. A stále častěji se ozývá odpověď – jasně, sem s nimi. Covid necovid, na konci listopadu tam čtyřiačtyřicetiletý Čech David Franke otevřel restauraci, součást franšízového konceptu českého Rodinného pivovaru Bernard.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!