Zlodějům, co vykrádají státní kasu, to ale nevadí. A stát - ten stojí na straně těch, jejichž ruce ho odírají. Hanba!!!
Teraz beží na Slovensku kampaň na odlíšenie čerstvého a dopečeného pečiva. U nás má Jednota chlieb od malých pekární a je fajn. Vypredá sa hneď a večer už nie je. V hypermarketoch takmer nekupujem potraviny lebo je to ďaleko a nákup je zdĺhavý. Všetko ale súvisí s tým, že ja neznášam veľké nákupy a radšej si nakúpim denne čerstvé veci ktoré práve potrebujem v malých potravinách blízko domu alebo práce. Aj čas a benzín niečo stojí. Väčšina si to vôbec neuvedomuje.
Pecivo kupuju jedine v pekarne, v obchodu z nouze, kdyz necekane dojde. Nevim jestli Michelske pekarny jsou nadnarodni, ale rohlik vyjizdi z jejich brany za 30 haleru. Je to sice seriovka, ale v obchode stoji min. 1.5 Kc.
Po novém roce se bude opět zdražovat,tak se bude šetřit ještě víc. On vám pan Kalousek a Nečas pomůže.
Kdyz jsem zil v Nemecku chodil jsem jednou, dvakrat tydne do pekarny na snidani. Za 5 EUR jsem si mohl dat nejake pecivo, slusnou kavu a u stolku to snist. Tak tam vypada prakticky kazde pekarstvi. V Praze je takovych minimum. Kdyz si pecivo musim odnest domu nebo do prace a teprve tam to snist, tak je mi celkem jedno zda ho koupim u maleho pekare nebo v supermarketu, ktere maji navic prakticky stejny sortiment.
Tady je zase chytraku. No urcite jsou prvni v rade na lacinej chleba ze supermarketu a chleba za 50Kc by nekoupili!!!
upečte klasický voňavý pěkně výpečený chléb, takový jaký se pekl třeba hned po válce, z klasických surovin a budete mít starosti uspokojit poptávku. To co do nás cpete dnes je mírně řečeno hnus. Rád bych si koupil ten klasický voňavý, dobře upečený chléb třeba na ulici z náklaďáku.
vozí z Polska starý (supermarkety) a přepékají ho, fuj. Nejlepší peče Mladá Vožice, dobrou chuť.
je to nesmírná škoda...mrzí mě, když vidím, jak je tady vše kvalitní a chutné utlačováno supermarkety (levně, ale často ne chutně) nebo nedej bože i tzv. "europotravinovými obchody" či zbožím z celních skladů..