Pokud mi pivovar A dá za výtoč 300 tis. každý rok + benefity typu slunečníky, pípa, vývěsní štít, tácky, nápojáky, ubrusy atd., tak je mi v podstatě jedno, co vaří za blivajz. Lidi to stejně vypijí. A pokud pivovar B nedá nic, tak ať se nediví. Těch "znalců" co opravdu ocení zajímavé pivo je tak maximálně 1% - neboli jsou ekonomicky nezajímaví.
Hm, proto vzniká a následně se uživí stovky nových pivovarů. Na 1% konzumentů. Tak jo.
S pobavením sleduji, že se zase vrací slavná propagandistická perla, která dokumentovala vítězství kapitalismu nad socialismem tím, že si dnes lze za výplatu koupit víc piva než dříve.
Takový důkaz spolehlivě rozmetá jakékoliv výhrady proti nešvarům současnosti - pivo je levnější a to je hlavní.
Jak by pravičáci hodnotili pivo z pivovaru Bernard, kdyby jeho majitel Stanislav Bernad nebyl členem ODS, ale nedejbože to byl socan?
Pravičáci by zřejmě pivo Bernard s odporem odmítali, protože pivo od socana přece pít nebudou.
pivo dobrý,ale dražší, ale pokud mi láhve zpět vezme každý patý obchod , nekupuji .
A cos dělal ty, anonymní hloupej hňupe? Pivo nikdy nebylo levnější než dnes a narozdíl od těch srač.k co dělali třeba v Humpolci se dá pít, konkrétně Bernard je skvělé pivo.
Bernard si změnil jméno, původně se jmenoval Hliník
Zlaté časy, kdy točené bylo za stejnou cenu jako lahvové v obchodě, a po celé republice stejná cena. Co dělalo tehdy to humpolecký strašidlo?
Vypozoroval jsem, že až na výjimky, je restaurace, kompletně obrendovaná od pivovaru, s nulovou kreativitou majitele, téměř spolehlivou zárukou neinvenční , či vyloženě špatné kuchyně a služeb.
Možná u vás v Praze, zdejší GIR byl díky skvělé kuchyni i příjemné obsluze stále plný.