Já jsem nemocný z českých klobás. I když ji koupím od "soukromníka" pořád tam cítím "separát". Hodně jsem nad tím přemýšlel, myslím si, že české klobásy se dělají hodně dle bavorského receptu, jemně namleté maso. Slovenské jsou spíše dle maďarského receptu. Nejlepší mají v těch stáncích se žinčicou a bryndzou, i když jsou z Oravy a jsou dost mastné, je to chudý kraj a dávají do nich hodně bůčku, na jihu se dává spíš méně mastná plec.
kdo v testu skončil 1. Byly to párky Dulano z LIDLU, německý výrobce . Moje zkušenost tomu odpovídá.
V supermarketu je už nekupuji . Samá mouka a soja trochu je převaříte a prasknou.
To soudíte jen podle toho, že jste neviděl výrobu uzenin té doby. V jedné výchočeském masokombinátu ( povšimněte si toho názvu) při kontrole veterinářem močili zaměstnanci na maso. Nikdo s nima nehnul, dle ředitele " nebyly lidi" Takže pokud s nostalgií vzúpomínáte na kvalitu Poličanu, alespoň budete vědět , čím to bylo. Právě tam.
co by hladovějící 2 miliardy lidí dalo za párky s podílem glutamátů a krysího masa
proč to ti pšonci nevyvezou těm hladovějícím a cpou to ausgerechnet nám...
....dosud neudělali z nedostatku "přednost". V regále s uzeninami - velká reklama s textem:
"K NAŠIM VYLEPŠENÝM JEMNÝM VÍDEŇSKÝM PÁREČKŮM UŽ NEMUSÍTE PŘIKUSOVAT HOUSKU - TA JE UVNITŘ! A ZA STEJNOU CENU!!!"
Náš výrobek doporučuje 9 zákazníků z deseti!!! Odmítejte zastaralé konkurenční výrobky bez zabudované přílohy! Do levé dlaně hořčici - do pravé ruky párek - ušetříte za tácek!
Pane Kollman . Dlouho mne nikdo nepobavil tak jako Vy :)
s párky z Globusu. Nejdřív jsem kupoval Vídeňské, ale pak jsem zjistil, že chuťově je to stejné, akorát obyčejné párky jsou tlustější.
je natištěno "Pro vegany", jenže lidi nečtou...
To naprosto chápu. Ale jaký máte pocit třeba ze salámů? Nemyslím ten odpad jako Junior nebo Gothaj, ale třeba -aspoň- klasiky jako lovecký nebo Vysočina.