130 let

Diskuze

V párcích je ještě méně masa, než výrobci uvádějí, odhalil test

Mnozí výrobci vídeňských párků uvádějí na obalech vyšší podíl masa, než výrobky skutečně obsahují. Nesrovnalosti odhalil nový test patnácti výrobků k dostání v českých obchodech. Výsledky se bude zabývat Státní zemědělská a potravinářská inspekce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

2. 4. 2013 19:06
Klobásy

Já jsem nemocný z českých klobás. I když ji koupím od "soukromníka" pořád tam cítím "separát". Hodně jsem nad tím přemýšlel, myslím si, že české klobásy se dělají hodně dle bavorského receptu, jemně namleté maso. Slovenské jsou spíše dle maďarského receptu. Nejlepší mají v těch stáncích se žinčicou a bryndzou, i když jsou z Oravy a jsou dost mastné, je to chudý kraj a dávají do nich hodně bůčku, na jihu se dává spíš méně mastná plec.

0 0
možnosti
PB

P. Bárta 150

2. 4. 2013 18:59
zajímavé je, že v textu nestojí

kdo v testu skončil 1.  Byly to párky Dulano z LIDLU, německý výrobce . Moje zkušenost tomu odpovídá.

0 0
možnosti
PB

2. 4. 2013 18:53
Bohužel párky jsem už definitivně vyřadil

V supermarketu je už nekupuji . Samá mouka a soja trochu je převaříte a prasknou.

0 0
možnosti
JS

J. Sládeček

2. 4. 2013 18:18
Jó, demokratický párek není ten

"totalitní".

0 0
možnosti
PB

P. Bárta 150

2. 4. 2013 18:54
Re: Jó, demokratický párek není ten

To soudíte jen podle toho, že jste neviděl výrobu uzenin té doby. V jedné výchočeském masokombinátu ( povšimněte si toho názvu)  při kontrole veterinářem močili zaměstnanci na maso.  Nikdo s nima nehnul, dle ředitele " nebyly lidi"  Takže pokud s nostalgií vzúpomínáte na kvalitu Poličanu, alespoň budete vědět , čím to bylo. Právě tam.

0 0
možnosti
RH

2. 4. 2013 16:52
Samozřejmě

co by hladovějící 2 miliardy lidí dalo za párky s podílem glutamátů a krysího masa

0 0
možnosti
TC

T. Czernin 251

2. 4. 2013 17:37
Pak ovšem nechápu

proč to ti pšonci nevyvezou těm hladovějícím a cpou to ausgerechnet nám...

0 0
možnosti
VK

2. 4. 2013 16:32
PŘEKVAPUJE, ŽE VÝROBCI "ŠMAKULÁD"....

....dosud neudělali z nedostatku "přednost". V regále s uzeninami - velká reklama s textem:

"K NAŠIM VYLEPŠENÝM JEMNÝM VÍDEŇSKÝM PÁREČKŮM UŽ NEMUSÍTE PŘIKUSOVAT HOUSKU - TA JE UVNITŘ! A ZA STEJNOU CENU!!!"

Náš výrobek doporučuje 9 zákazníků z deseti!!! Odmítejte zastaralé konkurenční výrobky bez zabudované přílohy! Do levé dlaně hořčici - do pravé ruky párek - ušetříte za tácek!

0 0
možnosti
PB

2. 4. 2013 19:01
Re: PŘEKVAPUJE, ŽE VÝROBCI

Pane Kollman . Dlouho mne nikdo nepobavil tak jako Vy :)

0 0
možnosti
JP

J. Podivný

2. 4. 2013 15:22
Mám dobrou zkušenost

s párky z Globusu. Nejdřív jsem kupoval Vídeňské, ale pak jsem zjistil, že chuťově je to stejné, akorát obyčejné párky jsou tlustější.

0 0
možnosti
JK

2. 4. 2013 14:58
Nevěřím, že by v Tesco párcích

byla nějaká stopa po mase.

0 0
možnosti
TC

T. Czernin 251

2. 4. 2013 17:34
Na tom ocásku mezi

je natištěno "Pro vegany", jenže lidi nečtou...

0 0
možnosti
VG

2. 4. 2013 13:24
Já už

párky nejím, ať si tam melou co chtějí.

0 0
možnosti
AA

A. Aichou 126

2. 4. 2013 15:18
Re: Já už

To naprosto chápu. Ale jaký máte pocit třeba ze salámů? Nemyslím ten odpad jako Junior nebo Gothaj, ale třeba -aspoň- klasiky jako lovecký nebo Vysočina.

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás