V cizině zásadně řeší jen "zdravou" stravu, vše ostatní je podružné. Co asi studuje? Krájení bio mrkve?
Me deti, kere byly v Londyne na nejakem vymenem pobytu, si stezovaly na hlad. Rýže se zelim nebo s cockou a mrkvi ceskeho 16 leteho mladika neuspokoji.
Jsem diabetik II. typu, tak jím zdravě. Málo tuku, žádný přidaný cukr a vše si hlídám. Denně dvě hodiny sportuji. Potraviny mám z vlastní zahrady, vajíčka domácí od sousedů. Drůbež a maso z nedalekého statku. A miluji jednoduché chutě. Na Vánoce rybu, dnes většinou candáta z předvánočního výlovu ve vesnici vedle. Jehněčí a kůzlečí včetně sýrů z farmy. Tak nevím, kdo to v Anglii má. Jsem rád v Česku.
No, to mě taky napadlo. Ale zase, když jí segedínský guláš, tak nevím. Ten se přeci dělá z vepřového. No ale ten její může být nějaký light. No můj australský bratranec, který tam žije víc jak 50 let, tvrdí, že nejlepší zelenina je ta , která je prohnaná přes prase. Holt bývalá kolonie.