130 let

Diskuze

Kluci v akci

Nejpopulárnější kuchaři v Česku Filip Sajler a Ondřej Slanina o tom, proč číšníci nejsou číšníci, ale nosítka, jestli opravdu láska prochází žaludkem a k čemu všemu se dá použít sůl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miroslav

17. 3. 2008 22:11
Kluci v akci 17.32008

Zdravím, zkuste porovnat jejich začátky a jejich současná vystupování. Čiší z nich arogance, a všeumělství. Neustále někoho zesměšňují. Obzvlášť mladší kuchaře nebo učeníky. Vrcholem dnešního dílu bylo míchání kakaa se smetanou stěrkou na těsto. Správný odborník přeci dbá na to, aby dobře prodal svoje umění. Dobré také bylo jak se dostal do vajíčka, aby "zažlutilo". Ještě, že je nenapadlo to třeba provést vařečkou nebo dokonce prstama. Docela bych jim přál setkání s hygienou.

PS Vzorem jim může být kuchař pan Stupka z Českých Budějovic. Jeho vystupování, kuchařské umění a příkladné oblečení bylo vždy perfektní. Nikdy nezesměšňoval mladší kuchaře s kterými vystupoval. Takovým kuchařům jako je pan Stupka patží opravdový dík. Ty dva rádoby kuchaře bych poslal zpět do učení. 

0 0
možnosti

marie

12. 11. 2007 18:44
dědečkova kuřecí roláda a

babiččina bábovka,, děkuji obojí bylo náramný, hlavně jsem vděčná za radu jak zabalit roládu - pomocí fólie, poděkujte za mě dědečkovi, je to šikovnej kluk..

0 0
možnosti

Rico

12. 11. 2007 10:42
Dočetl k větě:

"Sešli jsme se v jejich Perfect restaurantu v Praze, kde jsou talíře i na stropě a hrnečky i na zrcadle a kde nad obědvajícími hosty visí obří utěrky."

V "restaurantech", kde "sou talíře i na stropě a hrnečky i na zrcadle a kde nad obědvajícími hosty visí obří utěrky" kralují mediálně zblblé kopírky, které si poskládaly zlatoručně dojem a výsledek ze špatně pochopených a vnímaných kdesecošustů.

O jídle a gastronomii  je to asi tak, jak je o jídle i mýdlo před jídlem.

0 0
možnosti

Markéta

12. 11. 2007 10:21
Jednoznačně pochvala

Je to opravdu moc příjemný pořad. Ráda vařím (a ještě raději jím), mám slušnou sbírku kuchařek a receptů v počítači ještě víc a s chutí si v nich listuju. Není přece nikde psáno, že musíme opustit naše osvědčené recepty, které máme rádi a které umíme. Je dobré vědět co je zvykem jinde (případně i jak se to jí). Nezáleží na tom, že pravděpodobně většina z nás exotická jídla nikdy neochutná a už vůbec je nebude vařit.

Hodně štěstí a dobrých nápadů.

0 0
možnosti

Taky kuchař

12. 11. 2007 8:36
Vše fajn, jen míň drmolit češtinu

Kluci, je to báječné. Kam se hrabou další "kuchaři" Zounar, Bohdalová atd. Máte jeden z nejlepších pořadů ze všech televizí.Jen někdy nespěchat s tím, co chcete říci. Zejména Filip, který je jinak jednička. Vydržte na obrazovce dlouho!! 

0 0
možnosti

J R E

10. 11. 2007 19:35
TV Vaření

Já si sice uvařím doma stěží hemenex, ale na Kluky v akci koukám moc rád. Zajímavé recepty a super hlášky - kuchařská show, jak má být.

Vaření s Bohdalkou je fakt děs - o tom malým Stupkovi, co exhiboval na Primě snad ani radši nemluvím.

0 0
možnosti

Laco

11. 11. 2007 18:20
Re: TV Vaření

Tady bych se vším souhlasil,ale mohly by se sem tam zjevit jídla cenově dostupná pro Čunka a jiné socky.

0 0
možnosti

marie

10. 11. 2007 15:00
jste roztomilí a hezky se na Vás kouká..

neptřím mezi náruživé kuchařky, a tedy Vás nesleduji pravidelně, ale vždycky když Váš pořad náhodou otevřu, mám příjemný pocit  a dokonce jsem si jednou opsala váš recept na guláš a bylo to skutečně perfektní, tak jak jste avízovali, děkuji a mějte se fajn.

0 0
možnosti

IDOL

10. 11. 2007 12:48
TIHLE DVA JSOU VÝBORNÍ! LOOK AND COOK!

PS ..... BOHDALKA NESTYDA BYLA SUPERTRAPNÁ!!Rv;-D

0 0
možnosti