PRAHA Na stoleté tradice českého kuchařského umění chce navázat Pražský kulinářský institut, který byl včera otevřen v pražském Suchdole. Šéfkuchaři špičkových restaurací například Radek Šubrt v něm budou pořádat kurzy vaření, jak to bývalo běžné za první republiky. V Praze byly v té době nejoblíbenější kurzy Viléma Brabce, jehož studenou kuchyni dodnes mnozí pokládají za nepřekonanou. Podle zakladatele institutu Romana Vaňka Česko prožívá gastronomický boom. Lekce vaření pořádá i několik pražských luxusních restaurací.
Praha prožívá kulinářský boom
KURZY VAŘENÍ
Kelímek od jogurtu: mýt, či nemýt? Řada lidí stále tápe, co a v jakém stavu patří do tříděného odpadu
V matematice je vidět zhoršení. Velký problém dělala úloha se švadlenami, říká šéf Cermatu po přijímačkách na SŠ
Nové obavy Ukrajinců v Česku: pobyt získá málokdo a muži v povolávacím věku budou pod větším tlakem
Prodej bytu 2+1, 52 m2, Ostrava, ul. Kubánská
Kubánská, Ostrava - Poruba
2 650 000 Kč