Zobrazit celou fotogaleriiProhlédněte si pohodlně všechny fotografie |
Od rypáku po ocásek očima fotografa. Jak se dělá tradiční česká zabíjačka
Masopustní veselí vrcholí, vesnicemi proudí rozjařené masky a tuční vepři (a svině) se mění ve voňavé pochoutky. Doba pokročila, a tak, možná i kvůli levné záplavě vepřového v hypermarketech, aby jeden pořádnou tradiční zabíjačku pohledal. V Česku jsou však stále místa, kde kořalka teče proudem, nosí se na stůl a host je zde vítán.
Á hoď ho! foto: Petr Topič, MAFRA
Rusko oprášilo kvůli válce na Ukrajině „trať do ztracena“. Do Asie po ní míří stovky milionů tun uhlí
Dávka na bydlení dál trhá rekordy. Na příspěvek teď dosáhne více rodin, vyřízení žádosti je i rychlejší
Za vraždu jen pokuta? Nebezpečnou změnu zákona kritizuje Nejvyšší soud, státní zástupci i advokáti
Penzijko: kdo bude chtít maximální podporu od státu, musí si připlatit. Řada lidí už brzy na příspěvek nedosáhne
7 tipů, jak na citlivé zuby v těhotenství
Hladina hormonů v těle se v průběhu těhotenství mění stejně jako chutě a jídelníček. Mnoho těhotných také trápí časté nevolnosti. Následkem toho...