Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

DIVADELNÍ OKÉNKO: Divadlo pod Palmovkou natočilo vánoční hit. Vánoční zombie apokalypsa vznikla v pražské Libni

Kultura

  14:00
Nechci toho moc k Vánocům je název prvního hitu hudební kapely Divadla pod Palmovkou, ve které za bubny usedl sám ředitel a umělecký šéf Divadla pod Palmovkou Michal Lang. Text písně napsal Radek Valenta, scénář a režie celého velmi jedinečného vánočního klipu je dílem Tomáše Dianišky. Pěvecky exceluje nová posila hereckého souboru - Pavla Gajdošíková.

Zoombíci ovládli Divadlo pod Palmovkou foto: Divadlo pod Palmovkou

Divadlo pod Palmovkou chce tak diváky, když už nemůže na jevišti, bavit prostřednictvím on-line prostředí. Společně s dalšími divadly bude klip součástí silvestrovského programu pražských divadel, který poběží na platformě dramox.cz od 31. prosince. 

V drsném prostředí izolované ruské antarktické stanice Bellingshausen se v říjnu 1997 záhadně ztratili dva polární výzkumníci. Vědeckého inženýra Sergeje Vaculu podle všeho rozzuřila svářečka Olga Kubatovna, která měla trvalý zlozvyk vyzrazovat kolegovi konce knih dřív, než je dočetl. 

Konflikt vyvrcholil tím, že Vacula bodl Kubatovnu do hrudníku kuchyňským nožem. Nůž byl navíc infikován tzv. radioaktivním mutagenem, který měli polárníci za úkol zkoumat na odlehlém místě mimo civilizaci. Letos byl nalezen materiál, který natočili. Videozáznam se nevysvětlitelně objevil během archeologického výzkumu nedaleko pražské Palmovky. Diváci mají tedy exkluzivní možnost podívat se na incident, který odstartuje očekávanou pandemii zombíků.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!