Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Jak se loví chlapi po třicítce? Odpověď bude hledat česká komedie LOVEní

Kultura

  14:00
PRAHA - Co zbývá ženě, které uteče ženich od svatby? Na tuto otázku se bude snažit nalézt odpověď romantická komedie LOVEní. Snímek zamíří do českých kin na jaře 2019.

Filmový trojúhelník. Romantická komedie LOVEní (2019). Foto z natáčení. Režie: Karel Janák. foto: Bontonfilm

Eliška (Ester Geislerová) se nemůže dočkat svého svatebního dne. To ale ještě netuší, že jí přítel (Martin Pisařík) uteče přímo od oltáře. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce.

To ale usazené pětatřicátnici Elišce není příliš po chuti. Opuštěná se navíc musí sestěhovat se svým naprosto výstředním bratrem (Jakub Prachař), který ji příliš nemusí. Podaří se nakonec Elišce najít toho pravého i přes řadu jobovek?

Romantická komedie LOVEní (2019). Foto z natáčení. Režie: Karel Janák.
Romantická komedie LOVEní (2019). Foto z natáčení. Režie: Karel Janák.

Kromě výše zmíněných herců se mohou diváci těšit i na Evu Kramerovou, Veroniku Žílkovou, Ondřeje Malého, Jaroslava Plesla nebo Janu Švandovou.

Snímek by do kin měl zamířit počátkem jara 2019. Vysvětlení je jednoduché:  „Rádi bychom stihli premiéru 7. března, den před Mezinárodním dnem žen,“ prozradil plán režisér Karel Janák. Spolu s Janem Potměšilem napsal ke snímku i scénář.

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...