Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Zpěvačka Pink se zranila při koncertu v Německu, v Praze ale vystoupí

Kultura

  11:46
NORIMBERK - Americká zpěvačka Pink byla ve čtvrtek večer převezena přímo z koncertu v německém Norimberku do nemocnice poté, co během vystoupení vypadla z popruhů, na nichž se vznášela nad jevištěm. Pink má v úterý 20. července vystoupit v Praze, podle pořadatelů není její koncert ohrožen.

Pink na předávání cen Grammy foto: ČTK/AP

O zpěvaččině nehodě informoval dnes i britský list Daily Mail. Třicetiletá zpěvačka, jejíž vlastní jméno je Alecia Mooreová, už ze sanitky posílala na Twitter zprávy fanouškům, v nichž psala, že bude v pořádku - jen se cítí velmi zahanbená.

"Všem mým norimberským fanouškům - je mi to moc, moc, moc líto, že koncert skončil takovýmhle způsobem. Stydím se a omlouvám se. Teď jsem v sanitce, ale budu v pořádku," napsala. Později dodala, že nemá nic zlomeného ani tekutinu v plicích, jen ji "všechno bolí".


Zástupce pořadatelů pražského vystoupení Petr Novák dnes  sdělil, že zpěvačka potvrdila své vystoupení na fotbalovém stadionu v Edenu i své hosty. Před Pink vystoupí zástupci domácí scény Xindl X a Olga Lounová, zpěvák a producent Butch Walker a skupina Good Charlotte.

Zpěvačka je známá svými akrobatickými kousky, z nichž se divákům tají dech.

Před časem vysvětlovala, proč jsou její vystoupení tolik inspirovaná cirkusem: "Všichni, když jsme byli malí, jsme nejspíš chtěli utéct a jít k cirkusu, protože ten má spoustu toho, co většinová společnost považuje za bizarní a divné; a přitom je to svým způsobem sexy a vzrušující a ohromné."

Pink je nyní na evropském turné The Funhouse Summer Carnival Tour 2010, které ji 20. července má zavést i do Prahy, kde vystoupí pod širým nebem na fotbalovém stadionu v Edenu. Její další zastávkou je ruský Petrohrad a finské Helsinky.

Autor:

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...