Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Zemřel známý herec a komik Bob Saget. Policie našla jeho tělo v hotelovém pokoji

Kultura

  9:26
Ve věku 65 let zemřel americký herec a komik Bob Saget, známý ze seriálu Plný dům. Policisté ho našli mrtvého v hotelovém pokoji v Orlandu v americkém státě Florida, oznámil na twitteru tamní úřad šerifa.

Bob Saget (23. října 2013) foto: AP

Podle šerifa z okresu Orange County v centrální části Floridy detektivové nepředpokládají, že úmrtí v hotelu Ritz-Carlton způsobilo cizí zavinění nebo drogy. Saget v sobotu večer na Floridě vystoupil před diváky při komediálním představení, doplnila agentura Reuters.

Saget se narodil 17. května 1956 ve Filadelfii. Na přelomu 80. a 90. let se proslavil jako moderátor pořadu Nejzábavnější domácí videa Ameriky a rolí ovdovělého otce Dannyho Tannera v seriálu Plný dům. K postavě se v roce 2016 vrátil v pokračování nazvaném Zase máme plný dům. 

Svůj hlas také v původní anglickojazyčné verzi seriálu Jak jsem poznal vaši matku propůjčil jako vypravěč hlavní postavě Tedu Mosbymu.

Autoři: ,

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...