Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Lady Gaga ruší evropskou část turné. Je ‚zničená a musí se dát do kupy‘

Kultura

  10:09
WASHINGTON - Americká zpěvačka Lady Gaga zrušila kvůli silným bolestem závěrečných deset evropských vystoupení svého světového koncertního turné Joanne World Tour. Fanouškům se omluvila a na Twitter napsala, že je „zničená“, ale musí „se nejdříve dát do kupy“, uvedl server BBC. Umělkyně proslulá svými bizarními kostýmy dlouhodobě trpí fibromyalgií, chronickým únavovým syndromem, který způsobuje bolesti svalů v různých částech těla, potíže se spánkem a snížený práh bolesti.

Lady Gaga foto: ČTK

03.února 2018 v 08:00, příspěvek archivován: 03.února 2018 v 10:17

https://t.co/w5mTZsSb0X

Majitelé lístků mohou žádat o vrácení peněz od 6. února. Jedenatřicetiletá Lady Gaga měla v příštích týdnech vystupovat mimo jiné v Curychu, Kolíně nad Rýnem, Stockholmu, Kodani, Paříži a v Berlíně.

Zpěvačka Lady Gaga si dává pauzu. Vinou fibromyalgie skončila v nemocnici

Lady Gaga si své písničky píše sama. Úspěch u publika i kritiky slavila už svým debutovým albem The Fame (2008). Její velkolepé koncerty mohli dvakrát zažít i fanoušci v Praze, naposledy v roce 2014.

Na fibromyalgii zatím neexistuje lék. Přesné příčiny onemocnění nejsou známé, vyvolat je ale může fyzický nebo emocionální stres, uvedla BBC.

Zpěvačka Lady Gaga
Zpěvačka Lady Gaga na Met Gala v New Yorku.
Autor:

Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze
Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze

Řada maminek řeší u dětí odřená kolena, škrábance, neštovice nebo třeba záněty středního ucha. Z těchto příhod se děti většinou velmi rychle...