130 let

Diskuze

Richard Müller hrál pro Prahu a přesouvá se na Slovensko

Úvodní část svého Best Of Tour naplánovanou v České republice ve vyprodané pražské O2 areně zakončil slovenský zpěvák Richard Müller. Diváci, kteří během několika dnů rozebrali všech 10.000 vstupenek, slyšeli především osvědčené hity zpěváka, který již několikrát uvažoval o konci kariéry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kloster

14. 10. 2009 12:34
záznam z koncertu v olomouci

http://www.youtube.com/watch?v=TM7uJiHnNFM

0 0
možnosti

Věrka

13. 10. 2009 13:49
Richard

Tak ja byla ta,ktera ty listky dostala od O2 a sla jsem na neho opravdu z tohoto duvodu. Kazdopadne se mi strasne libil. Hlas ma porad strasne krasny. A potleskem jsem ho tedy podporovala, protoze si to opravdu zaslouzil. 20 min pauza byla nezvykla,ale zase jsem to chapala, jelikoz pro zpevaka, ktery nekoncertuje az tak v pravidelnych intervalech, je to docela tezky zahul.

0 0
možnosti

Martin

13. 10. 2009 8:13
Tak

Richard byl výbornej,lepší než jsem čekal po recenzích prvních koncertů týhle tour.

Nejslabším článkem tohohle koncertu bylo publikum,které spolupracovalo jen velmi vlažně(kromě předních řad na ploše).Netradiční distribuce v podobě rozdávání vstupenek telefonním operátorem se atmosféře koncertu nepříjemně projevila.Půlka lidí co tam přišla to brala stylem: "hele mámo je to zadarmo tak co bysme nešli" a koncert odzívala.Část průběžně odcházela protože "je to moc nahlas". Prostě lidi co by si lístek na koncert v životě nekoupili.Chvílema mi bylo těch muzikantů líto protože odvedli výbornou práci.

0 0
možnosti

petra

13. 10. 2009 11:09
Re: Tak

Tak s tím souhlasím. My jsme teda taky odešli ( po pauze, která nemusela být - nechápu pauzy na koncertech) ze zdravotních důvodů, ale koncert (tedy první půlka) se nám moc líbil. Taky to na mě působilo, že spousta lidí tam šla jen proto, že to bylo zadarmo, a takové vlažné přijetí si pan Müller ani nezasloužil. Škoda. Každopádně koncert byl skvělej.

0 0
možnosti

MOD

12. 10. 2009 22:59
každý se nějak živí...

0 0
možnosti