Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Sváteční zázraky. Roden, Bohdalová a Kaiser natáčejí Vánoční příběh

Film Vánoční příběh (2021). foto: REPRO LN.

PRAHA - V těchto dnech režisérka Irena Pavlásková připravuje svůj nový film Vánoční příběh. Hvězdně obsazený film nabídne tradiční lidské příběhy z několika různých úhlů. Premiéru by měl mít letos na podzim.
  5:00

„S producenty jsme si hodně povídali o pojetí filmu a o tom, jak by měl vyznívat. Měli jsme jasno, že to bude příběh několika hrdinů různých věkových skupin, charakterů i temperamentů. A že to nebude žádná přesládlá limonáda, i když všechno dospěje ke šťastnému konci. Petr Kutáč a David Blümel jsou velmi invenční producenti a spolupráce s nimi je skvělá,“ vysvětlila Irena Pavlásková.

Film Vánoční příběh (2021).
Film Vánoční příběh (2021).

„Dlouho jsme si přáli vytvořit kvalitní komedii a nesklouznout k povrchnosti. A protože máme rádi tvorbu Ireny Pavláskové a její smysl pro humor, oslovili jsme s tímto žánrem právě ji. Její výborná práce na place jen potvrzuje naši volbu,“ dodali producenti Blümel a Kutáč. 

V hlavních rolích diváci uvidí Karla Rodena, Jiřinu Bohdalovou, Jiřího Lábuse, Oldřicha Kaisera, Jaroslava Plesla, Hynka Čermáka, Mášu Málkovou nebo Janu Plodkovou. 

Snímek se natáčí v Praze, ale i Jizerských horách. Dotočen by měl být v dubnu.  Premiéra je prozatím naplánována na 18. 11. 2021.

Autor:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.